03 July 2012

Braces . . :')

Assalamualaikum . . Hye peeps =.='

Err . . Braces ? yaa . . Semalam saya dan mama saya ada cakap-2 pasal BRACES . . Then mak start cerita . . Ada sorang saudara saya ni , masa dia kecik-2 gigi dia memang cantik , rata . . Tapi bila dah besar , lama-kelamaan gigi dia semakin terkeluar . . U can understand me right ? I hope so ~ (Jongang) err . . Actually , kes ni ikut kepada gusi kita sendiri . Sometime yang ada orang ni jenis gusi . . kedepan . eh yeke ? HAHA ! Whatebee . . Ok2 . . Then saya pun menyatakan hasrat saya untuk pakai Braces . hihi . . Bukan apa . Ini hanya untuk tindakan awal sebelum terjadi nya apa2 yang mencacat celakan . . Kalau di ikutkan gigi saya tak lah jongang . . HAHA ! kejam . . 

Err . . Tadi cakap kat ayah . . Nak pakai braces . .Tahu tak respon ayah apa ? # Kalau buat kat mana ? Berapa harga nya tu ? Tanya lah dulu kawan ija yang dah buat tu . # Aiseyhman . . Tapi saya rasa tak mahal sangat kot . Dalam ratusan je . . Kira berbaloi okay ! Ini pun untuk kebaikan diri kita jugak . Hewheww . . Then tadi terngiang-ngiang kat kepala otak saya ni . Sakit ke pakai braces ? Whoaaaa . So saya start search kat Cik Google kita . Then terjumpa satu entry blog . Dia bercerita tentang sejarah pemakaian braces dia . Tengok ni . . ------> http://diarylovetiera.blogspot.com/2011/04/kenapa-aku-pakai-braces-dan-perlu-yang.html Hahh ! Bila dah baca macam tuh kan . Saya rasa takut lah pulak . . Tapiii . . . . :') Haha !

Hurmm . . Dalam kebingungan ! Bhahaha . . Pasal harga saya tak kesah sangat . Just yang saya fikir kan . . Bila dah pakai braces ni , nanti mula lah dapat panggilan GIGI BESI and more . Arrrrr . . Benda tu memang saya tak suka ! hurm . . So . . I must to think about it first . Hihi . . Okay bye ! 


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

1 Comment:

Outbound di malang said... Reply To This Comment

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Post a Comment