15 July 2012

15 Julai 2012 // Ahad

Assalamualaikum Hai :)

Takde idea nak letak tajuk apa . ! Harhar . Okay today nak cerita aktiviti hari ni . heee ~ 

Bangun pagi macam biasa , tengok fon , balas mesej , bukak lappy . . Blogwalking + Facebooking + Skyping :) Heee . Then do some mission . err . Dah puas main2 rasa lapar pulak . Pergi dapur . .My mom buat lempeng . tak tau ape ? Biasa nya sarapan orang jawa johor . ehe . Then dalam hati " Lempeng je ? Okay lah tu . Buat sambal tumis lah " . Whoaa . Bajet kan ? Then ambil kuali letak atas dapur . . Start masak . Tau ape jadi ? Kayu arang ! Hahaha ! Saya mengaku saya tak pandai masak sampai kan buat sambal tumis jadi kayu arang ! Mati saya kena kutuk abah + mak + abang 2 orang tuh ! Hahaha

Then dah bengang sebab resepi saya kantoi . Makan je ape yang ada tuu . hiiii ! Then siap-2 nak pergi bandar . Sampai bandar pergi cari kedai tebuk lubang tali pinggang . Yeayy ! Tali pinggang baru saya dah boleh pakai . Harhar ! Lepas tuh , pergi Pizzahut . . Makan2 . . Hamboii kau . Mahal . Harga makan lebih daripada harga shoping . Melampau . RM146.50 . tapi puas hati sebab sedap + kenyang ! Thanks abah . 


Lepas dah kenyang , pergi Parkwell Servay . Beli barang2 + jajan and lain2 lah . Banyak sangat ! Berjela je riset tadi HAHA . . Tapi takde nama saya riset kali ni . Sebab membercard tertinggal kat handbag dalam kereta . Haduii . Cuai betol ! haha . . Then pusing2 . . Terus balik . Sampai rumah mesej MEMENG . aiseyhh . . nak jugak selit budak tuh kan =.= Haha ! Okay bye . Memeng . Aku sayang kau . Harap kau cepat2 clash dengan awek kau . Perhhh ! Kejam siot :) heeee ~ Assalamualaikum . .

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment