08 June 2012

One Evening . . .

Assalamualaikum . . Hihi . . _ .. _

Haaa . . Actually entry ni takde kene mengena dengan title pun . . Heee ~ takdok idea kans . . Biasa lah tu . . hihi . . Sory-2 . . Saya tengok sekarang kan . . Budak-2 Muka Buku dah berubah trend . Trend apa ? Nahh kau . . Trend IGUANA . Diorang lah yang kata . Saya mengulangkan saja . . hihi . . Cer tengok Display Picture budak-2 nih . . Budak kea ? hihi . . Whatebee . . so saya pun ikut2 diorang . . Budak tak malu un . . Kesah pulak . . huhhh =.='


Poyo kans ? Tahu tuu . . Jari tu sesaje tutup background kat belakang yang tak berapa nak indah . . Oh yaa . . Lagi pun jari cantik kan . . Ahaa . . Jeles ? Suke hatii . . Ngehh ngehh ngehh . . . 

Next nak cakap ni . . Pasal kawan saya sorang ni . . Kawan ? Yeke kawan ? Lebih kurang lah tu . . Kan sayang ? Haha ! Nama dia Danial Luqman . . Hensem wookkk ! nak tengok ke picca dia ? Jangan terpikat sudah lah yee . . :') Heeee ~

Muhamad Danial Luqman
Comel ? Diam diam sudahh =.='

Dia baik , macho , gentle KONON . . heee ~ and paling penting ada satu benda dia nii tak suka . . Calling . . Tak kesah laa dia telefon orang ke orang telefon dia . . Tapi memang dia tak suka laahh ! So don't try k ? heee ~ Dah dah . . Tak payah cerita lebih-2 pasal budak ni . . Tak comel mana pun . . :P hehe . . Nak tanya lebih-2 pasal dia ni . . Please Contact HERE or HERE . . 

Haaa . . Takde ape nak cakap lagi . . And i felt so bored , very very bored much ! jenjalan ? Sory ahh not interesting ! hewheww . . Bye ! =.=' Lopchh u all . . 


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment