15 June 2012

I got the Hisghest Mark !

 Assalamualaikum . . Hollaaa ! Hewheww . .

Highest mark ? Yaaa . . Saya happy sangad-2 hari ni . *a.bit.sadness* Saya dapar markah paling tinggi untuk mata pelajaran Bahasa Melayu . Lol ! bahasa melayu je kot . Tu pun nak kecoh kan ? aha . . Bukan nak kecoh . Tapi ini adalah satu penghargaan bagi saya . And saya dapat hadiah daripada cikgu saya , Cikgu Fatimah :) Sayang cikgu ketaq-2 lah ! :*

Keychain : Bahagian depan

 Keychain : Bahgian belakang

The things i got ! :D hehe

Ahaa . . Walaupun hanya keychain dan pensel , tapi saya tetap bersyukur . Actually , saya dapat kan markah tinggi bukan nak dapat kan hadiah bagai ni . Tujuan saya nak kalah kan budak pandai kat kelas saya tu . Haha ! Alhamdulillah . . Dapat jugak saya kalah kan dia . Sebab sebelum ni takde seorang pun yang mampu kalah kan dia , tak kira lah mata pelajaran apa sekalipun . hee ~ Tapi beza markah kami tak jauh pun . . Saya 93% , dia (Arina) 92% . . hoho . . (=

Okay . Next nak cerita Result Mid Year Exam saya . Hoho . . Getting worst ! Kedudukan dalam kelas , 9/37 . . Hoho . . Walaupun tak dapat top 5 , dapat top 10 pon jadi lah . Erkk . . heee ~ Berapa A score ? hehe . . Malu lah kita nak share my marks wif u all . . Very bad ! ngheeee . . . 


Look at my result ! It's getting bad than before . :( huarrr . . Tapi markah yang ciput ni pun , saya dapat Top 10 kan ? Padahal kelas pertama nih . Haha ! Actually , soalan exam kitorang tersangat lah susah . Peratus banyak yang menurun . heee ~ Siapa suruh kasi soalan sosah-2 . . Haaa macam ni jadi nye . . haha . . 2A je ! Teruk kanss ? Tapi sayang sangat untuk subjek Bahasa Inggeris dan Pendidikan Islam . . I need only one marks more for scored A ! arghhh . . 

Heee ~ Okay . This entry actually for one weeks updating . Coz maybe i will getting more busy after this . I want to focus more on my study . Heee ~ Please took care of my Blogie kay ? Thanks ! Byee ! :)


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

4 Comment:

eiqa azra said... Reply To This Comment

tahniah ye.. :) teruskan usaha!

Cik Lia Lomi said... Reply To This Comment

dulu bila kurang satu markah nak dapat A, selalu mita markah kasihan dengan cikgu...time tu cuma fikir nak dapat A sahaja..heeeee

Danial Luqman said... Reply To This Comment

Untungg aa pandai . aha . Congrate sayang !

Post a Comment