13 May 2012

Happy Mother's Day :'(

Assalamualaikum . Bonjour ^=^

13 May 2012 .. Happy mother's day for all mummy in this world ! Early in the morning , i sent a message to my mum .. and the message sounds like this ..
Selamat Hari Ibu Mak . Ija sayang mak sangat . Mak jaga diri ye . Cepat balik .. Ija rindu mak sangat-sangat . 
And ... While i'm texting my mum ,  i have drops my tears ! I really miss my mum much ! ! :'( #speaking.melayu.je.lah# Pagi-pagi lagi saya dengan semangat nya hantar mesej kat mak saya . Dan lepas tu saya online lah kan . Heeee ~ Bila tengok wall post orang-2 semua , cakap pasal ibu , mama , ummi , mak diorang . Ada yang tulis dia cium mak dia . Ada yang tulis dia bagi hadiah kat mak dia :'( I feels like i'm a girl with no direction in life ! Crying crying crying ! It's all I can do .. :'(

Tapi saya tetap bersyukur sebab masih dapat hidup kan .. Walaupun saya tak dapat nak sambut hari ibu dengan mak saya . Tak pa la .. bagi saya setiap hari yang saya lalui adalah hari ibu dan bapa .. Kalau tiada ibu , tiada lah saya di dunia . Kalau tiada bapa  , tiada lah tempat tinggal yang selesa , makan minum yang sedap , pakaian yang cantik . Kan ? =.=' Thanks mum and dad . I love u so muchieeee .... >.<


P/S : Hari ni banyak perkara buat saya sedih ! Sedih yang teramat sangat ! Okay bye =.='


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

1 Comment:

Mia Meymi said... Reply To This Comment

selamat hari ibu utk semua ibu2..:)

Post a Comment