07 May 2012

Moments With THEM ~

Assalamualaikum .. Bonjour :') heeeeee

Kita happy sangad-2 ... Tahu tak kita jumpa siapa ? Haaaaaaaa ! Jeng jeng jeng ........

|
|
|
|
|
|




Heeeeee ... Korang tak kenal kan siapa yang kita jumpa ni ? Memang lah .. Diorang pon tak kenal korang ! Hehehehe ~ Kita jumpa kawan-2 kita kat Bandar Seri Jempol .. wiiiii .. Happy gilak wokkk ... Daripada jauh kan kita nampak ramai nya orang kat depan rumah lama kita tu .. Sekali dekatt .. Awwchakk .. Dah macam permaisuri 1 jam . Heee . *biasa.nya.raja.sehari* ... Dah macam retis pon ada .. ceh . #PERASAN# Upon arriving , i came out from my car .. *ahhhhh tidak !!! Bahasa Inggeris berterabur ...* Then , all my gigirl friends run towards me and i got many hugs from them .. Muah muah la korang ! ^.^ Hampir 70 % daripada budak kelas lama saya ( 3 krk ) datang tau .. wahh .. Tak sangke bebh ! Orang yang jauh masih di kenang ~~~ lalalalalala ~~~
Azziera , Syamimi , Farah , Arnis , Izzatul , Zahir , Haqimie , Hakim , FAZLI (abang.besar.kita) , Murni , Athirah , Sarihah , Syahleen , Sushahira
Heeeee ~.~ Tak semua yang datang . Tapi syukur lah sekurang-kurang nya diorang ingat kita lagi . Kau ada ? bluerkkk :P Kita sampai pukul 6 tak silap sebab kita nak singgah rumah boy akak kita dulu ~ hehe .. Masa dah sampai kita pun gila sakan bergambar . Then dah sudah bergambar semua kita minta diri sekejap nak merayau ~ .. heeee .. Yun bawa kita naik motor-basikal dia pergi pusing taman serting indah . Dia payung kita aiskelim .. *slurppslurp~* Nyummyy ohh ~! Lepas tu kita cakap nak pergi jumpa Cikgu Sadini (Cikgu.math.kita) .. So yun pun bawa kita .. Sampai-2 je jumpa cikgu , hishh geramnya . Rasa macam nak peluk je cikgu kita tu . Nasib je lelaki . Haaaaaaa ~ Comel sangat cikgu kita .. #HENSEM# Tak lama tu , adik kita keluar rumah . *eh?bila.masa.aku.ada.adik?* heee ~ Damia laa . anak cikgu dini . Hokhik .. 

So dah puas berborak dengan cikgu dini , decide nak balik rumah laa sebab diorang kata dah nak balik kans ~ .... Laju-2 yun pressed silent-motor dia . heeee >.< Eh-2 . Terlupa . Sebelum tu singgah rumah Abang besar kita - Fazli .. Lohhh .. Dua kali tau kita pergi . Adik dia kata dia keluar pergi kedai . Acehwahh .. Tuptup sampai rumah kita , tengok dari jauh macam kenal . Sekali dekat ...... PALI ........... Haaaaa .. Kata pergi kedai . Acanoo nih boleh ada kat rumah kita nih ? hekhek :P Apa-2 pun . Terima kasih abang besar sudi jumpa adik kecik .. *kecik.ke?* hehe .. So tak lama lepak-2 tu kawan-2 kita nak balik dah sebab dah nak maghrib ~ :'( Tiba lah detik-2 perpisahan .. Kita buat muka donno jee .. Takkan nak meraung kot .. hahaha ... :P 

Then semua dah balik .. shuhhshuhhh . Pehh kejam ! haha . And the last person yang ada dengan kita ofcorz lah abang besar kitaa .. heee ... Sayangs kau ketat-2 as friend :') heeeee ^-^ Blaaablaaablaaa .. Semua dah berambus ... Kita pon sendirian .. hehe .. So masa untuk main-2 dengan adik kita . Tak tau siapa ? heee ...  Kucing kita laa ~ Dia dah gemuk macam kitaa .. hekhek .. Dah malam pukul 9.30 , bertolak dari rumah kita then pergi rumah pokcik kita dekat serting 3 je . 10.20 bertolak ke seremban hantar Angah kita ( Azwa ) and ....... Terus pulang ke Kampung kita kat Johor .. Kita ada lagi 2 hari kat sini . Meh la datang Johor .. wiwiwiwi .. Sampai kampung jam 3 pagi ... Tettttttttttt BYE !


 

    
            


      

    


    



P/S --> Yang kat serting tuh bukan rumah kita , tapi rumah jiran kita . EX rumah kita . hekhok !

Kalau ada sumur di ladang ,
Boleh Leeza tumpang berkubang ,
Kalau ada umur yang panjang ,
Boleh lah Leeza terbang ..............
^=^

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment