26 May 2012

Anti-virus ? errr =.='

Assalamualaikum 

Hari ni saya bangun awal yaw ! 5:30 pagi dah bangun . Heee ~ Semangat nak main internet . Huarh-2 ... Actually saya nak download anti-virus je . Sebab dah out of date kan . So kena pilih waktu pagi sebab tak ramai lagi pengguna internet yang dah bangun ! Kan kan kan . Saya download tak lama pun sekejap saje .. Lagi pun software tuh untuk kebaikan sendiri kan . Sejak akhir-2 ni saya punya laptop hang hang hang ! Bosan ! Maybe sebab virus dah menular kan ? Korang pun di sarankan upload lah ye .. Tak tau kat mana ? Haiyooo !
Haaa nah siap bagi link ! Kalau korang nak upload , yang free tuh .. Komfom-2 tak payah bayar . Dah kata FREE ! Hahaha ! Walaupun facility nya kurang sikit daripada yang premium kan . Kalau anak orang brader boleh lah download yang premium tuh . Tiada paksaan untuk pilih yang mana ! Kans ~ Okay bye =.='

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment