29 April 2012

Tawau is ...

Assalamualaikum .. Salam sejahtera .. :')

Hai korang semua .. Okay start this day , i will start my writing menggunakan perkataan KITA pengganti SAYA .. Sebab kita rasa macam best je guna bahasa ni . hekhek . Okay bukan tu kita nak cerita sebenarnya .. haaa ! Hari Sabtu , 28 April 2012 .. Angah kita datang sabah .. Flight dia sampai pukul 6:45 pm . Dah maghrib kan ? biasa lah . maghrib kat sabah awal .. hihi .. Tapi kita terlambat .. Sebab kat Lahad Datu jalan jam .. 3 jam tau kita terperangkap kat jam . Ada perlawanan basikal tuu . haaa ..

Then dah malam kan ? So tak sempat nak merayau .. Ayah kita booked hotel semalam .. LA Hotel .. Serious wookk ! Best gilak .. Kat hotel tu kan , sampai-2 kita jumpa sorang mamat ni .. Comel .. Kita pandang dia kita senyum je .. Dia kerja kat situ .. Masa dia nak naik lif tu kan siap pandang-2 lagi .. Hishh ~ Gatal kan kita ne ? haha . Kita tau .. Relax lah .. :') weeeeeiiiii ... So lepas check-in hotel kitorang keluar balik .. Pergi makan .. Lapar lahh ~ hikhok .. habis makan semua , dah kenyang . Erkkk .. ALHAMDULILLAH .. :) So ayah kita ajak lepak-2 , santai-2 tepi pantai .. Nak nengok ke gamba ? Tapi jangan kutuk-2 taw . Kita tau kita tak cantik macam awak semua . :')


Heee ~~ satu je lah yee .. Then dah puas lepak-2 .. Ayah kita ajak balik hotel .. So ikut kan je la .. Kalau tak kita yang kena tinggal . Biasa lah tak pandai drive kan . hihi .. Sampai kat hotel ayah kita suruh call reception counter .. So kita call lah .. # Heloo selamat malam . Boleh hantar kan pillow and blanket kat bilik 912? # Cehwahh .. mengayat bebh ! hehe .. Tak lama lepas tu datang lah dua orang lelaki .. Ya allah .. Terkejut gila sekali buka pintu .. Hahaha .. Budak laki yang comel tu lah .. feewitt .. Saja nak menyebok kat luar tu kan . hoho .. Lepas tu kita mintak dia password Wifi .. Dia kata dia pun tak tahu .. Haiyoo .. Apa ni bang ? cehwah .. haha .. Then dia kata tunggu sekejap dia nak pergi ambil password .. ewahh .. Layanan kau terbaek wokk .. So dia pun datang lah balik . Hishh ~ Malu nya .. Siap dia yang tolong connect kan pulak tu Wifi .. haha .. Thanks much :')

Okay-2 .. Enough about him . Kita pun tak kenal dia . haha .. So keesokan pagi nya kitorang sekeluarga bangun awal pagi lagi .. Excited nak pergi shopping .. weiiiiiiii ~~~ Tempat pertama kitorang pergi .. Kedai jual barangan cenderamata .. ewahh ~ Banyak gila kot ada jual . Pilih je nak hape .. Nihh tengok ~
alamak ~~ sorry .. :'( tak leh upload la .. line broadband ne ha ! sewel !
 ehk .. so nothing to say . bye









Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment