19 April 2012

Penangan SIAL !

Assalamualaikum . Salam berblogger :)

Weittweitt .. Haiyoo .. SIAL ? Elok ke perkataan tu ehk ? Haiyoo .. Today saya kena satu penangan SIAL dengan sorang budak lelaki gara-2 gambar ! Haiyoo . Okay fine . Salah saya sebab upload segala gambar yang ada kat IPAD tu kat FB . Tapi chuiii .. hadoii .. Gambar-2 tu semua bukan saya yang shoot . My father .. :( T_T) err .. Sebenarnya takde lah sedih mana . Haha ! Cuma agak geram sebab dengan senang lenang dapat penangan tu . Hishh ! Setakat gambar pun nak kecoh ke ? Pii dahh ! and .. Saya tak kenal sangad pun budak lelaki dalam gambar tu . Bila tanya kawan dia kata .. " Budak tu budak baru lahh " .. Ohh . So i know laa .. Takde niat nak kasi malu dia masuk kan gambar dia tu .. Okay .. I'm promised akan buang gambar tu jauh-2 ! Nah kaauuu ! Jangan menyial kan akuu ! Tak suka .. =.= *tsktsk#

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment