03 April 2012

Hahahaha ! !

Huihuii .. Assalamualaikum dan salam sejahtera . :')

Entry kali ini saya nak berstory pasal someone ini . Nak tahu ke siapa ? Acehwah ! Sebok je kau =.= . weittt .. Relax .. Gurau je . err. Nak story pasal SYAHRIM . o.ooww .. siapa dia ni ek dengan aku ? Pakwe baru ke ? hehe . Takde laa .. Actually saya pon tak kenal dia ni . Tapi dia kenal saya . Haha ! Pelik pelik . Al kisah nya macam ni ...

*Call dari dia* -- Saya tak angkat . Tak kenal siapa .

Me
Siapa ne ? Nak ape ?
Him
Boleh kenalan ka ?
Me
Kenal ? Insya'lh boleh . Kenal kan lah diri kau dulu . Mana dapat number aku ni ? 
Him
Dari kawan ku.. baru ja beberapa minit lalu.. Sudi ka mau berkawan dengan aku 
Me
Siapa kawan mu tu ? Boleh ja kalau mau kenal 
Him
Nama kawan ku Sarlin 
*blaaa blaa blaaa .. macam-2 aku korek peribadi dia . hikhik .. D A N ..... 
Him
Maaf . Nama mu leeza kah ? Kelas 3a ? Kenal kah kau dengan Syahrim ? 
Me
Iyaa . aku leeza . Tak pula aku kenal sama dia . Tak pernah tegur lelaki aku ne . Sorry 
Him
Aku mau tanya kau jawab jujur . Siapa nama lelaki yang kau minat  
Me
Adeyy .. Napa juga kau ne ? Paksa-2 pula .. Heh ! Mana ada juga aku minat siapa-2 .. 
Him
Tapi kawan ku kasi tau lelaki yang kau minat dan nama sekali 
Me
Siapa yang aku minat ? Tak pula aku tau aku minat siapa ni . Kau ni kenapa ? Tanya-2 jak .  
Him
Kau mesti menipu nih kan ? Sebab aku kenal lelaki yang kau minat 
Me
Adoiiyy .. Sapa kau ni . Nak apa sebenarnya ? Aku tak suka orang mesej aku tiba-2 ja maw tuduh-2 . Benci bha .. 
Him
Sebenarnya aku mahu tau nama orang yang kau minat . Kalau mau tahu siapa aku kau jawab dulu soalan aku 
Me
Tak pula aku menipu kau . Aku tak tahu lah . Aku ni tak tegur lelaki macam mana mau minat ? adey 
Him
Oh .. Nama aku borhan  
Me
Tipu kau ni . kau cakap lah siapa kau 
Him
Ini aku syahrim . Kawan ku bagi tahu kau minat sama aku . Itu lah aku mau tanya kau . 
Me
#$%@* Haha . Minat ? Bila masa ni kik ? Okay lah bye ..

Haa . So it's the end . Haha . Saya pun tak tahu entah bila masa saya ni minat dia . Kenal pun tak nak minat . aduii .. Parah betol mamat ni . haha . Tapi takpe la .. Kita boleh kawan kan . And nampak dia dekat sekolah pagi tadi . Adoiyy . Malu nya nak pandang muka dia . Tenung orang macam nak makan je . Seram . Hihi ..

Tetapi ada satu lagi story yang menggembirakan . Tadi pagi masa on the way dari bas nak ke tapak perhimpunan , saya jalan sorang-2 .. Dan tiba-2 sebelah saya ada satu susuk badan . Hishh ! Sekali pandang ! Ya Allah ... ! Hasali laaa ! berderau jantung .. Hish ! Mesti dah kantoi ni yang saya asyek mengintai dia kat bas . Hahaa ! Haiyoo .. Parah . Lepas tu saya pandang lah dia yang ada betol-2 kat sebelah saya masa tu , dia senyum .. Comel tott ! Perghh ! Luruh hati .. haha ! Saya pun hanya mampu senyum , Hadoii ! Malu lah wey . hikhik . Tak pe la . Kita simpan perasaan each other je lah . Jangan luahkan taw ! Okay bye awak ! hihi




Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

1 Comment:

Awan Biru said... Reply To This Comment

Hihihi...
Ingat pulak kenangan di sekolah dulu.

Post a Comment