07 April 2012

Di pagi yang dingin ...

Hai .. :') Di mulakan dengan Bismillah .

Today , Saturday - 7 April 2012 . Alhamdulillah . Saya masih menjadi hamba Allah yang dapat menghirup suasana keindahan alam ! wohaa .. skema nya . hihi . Actually , nak story pasal EXAM yang baru sahaja habis pada minggu lalu .. Ghosh . Saya ingat kan soalan yang keluar bagai kacang menyerupai badam *ehk?* , rupanya .. Ya Allah ! Bagai garfu menyerupai sudu ! Adoiyy . Masing-masing dah stress jawab exam . Nasib baik saya duduk tepi tingkap . So tekanan pun berkurang lah tengok orang lalu-lalang kan ? hihi . Seriously , sebelum exam , targetting saya Sejarah - A , Geografi - A , KH (Pilihan 4) - A . Tapi lepas buka kertas soalan , segala harapan saya musnah dalam sekelip mata . Haiyoo .. Soalan punya senang dia bagi ! Saya ni tak PRO soalan senang-2 .. Bagi lah yang bapak GILA SUSAH ! Heshhh ~ ~ ~

Then malam tadi di kejutkan dengan satu mesej yang tiba-2 membuat kan hati saya PANAS ! Adoiii .. Ada lah seorang mamat ni .. Haiyoo .. Bila dia mesej saya cakap " Im busy , sorry " . Ohoho .. Tiba lah satu hari dia ajak JUMPA . Ghosh ! Kau gila ? okay . For info , i'm not a girl mix freely , i meant OVER-SOSIAL . So saya hantar mesej yang berjela memanjang kat mamat tu . Tujuan utama saya buat macam tu bukan nak bagi dia marah . Cuma nak menguji ketahanan dia kat sikap saya ni . And tiba lah semalam . Dia seperti hilang kesabaran terhadap saya . 
* Aku tidak mahu berkawan sama orang macam kau ni . 
Whooaaaa ! Hebat betol mamat ni . Padahal dia yang mula-2 hantar mesej nak kenal bagai . Hoiyaa .. So dia fiker saya heran ? Lagi bagus saya tak berkawan dengan dia lah ! haha . Tak BATAK pon nak kawan dengan kau ! hihi . So mamat ini dah GAGAL dalam UJIAN yang saya berikan pada dia . Dia seorang yang tak boleh tahan dengan perangai saya . So for what saya nak jadi kan dia kawan kan ? err :') hehe . Lagi pun disiplin kau tak lah bagus mana . Pakai selipar pergi sekolah . Apa kau fiker sekolah ATOK kau ? haha ! Saya happy tak berkawan dengan DIA . :) Bye =.=




Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment