20 March 2012

Your eyes ....

Your E Y E 

#gedebab# *satu bunyi yang agak kuat saya dengar masa dalam bas tadi . Pak cik bas tiba-2 break mengejut ! Aww ! adehh .. Saket kepala terhantuk .. Then cari fail saya yang tiba- hilang .. OMG .. Fail saya ada dekat kaki sorang budak lelaki comel , handsome , cute .. hikhok .. Dia ambil kan fail saya .. Then dia bersihkan kotor kat fail saya . 

HIM
hey .. Your's ? *mata bulat dia bertentangan dengan mata saya . :P
ME
Err .. Yup . Thanks boy .. *senyum je .

Awww ! Comel lah dia .. haha .. Tingkatan 4 . Ohyeahh ! 

Okay . Itu yang terjadi tengahari tadi . Tapi yang jadi semalam lagi menyakitkan hati ! Saya dapat satu mesej dari SESEORANG bagi amaran kat saya . Jauhi A I D I L .. Okay fine ! ==' saya akan jauhkan diri daripada dia . Dalam mesej tu ada tulis A & Y FOREVER .. Okay fine .. Saya tak hairan pon . Memang saya dah tau semua ni akan terjadi .. And it's become true .. :') 

Aidil pernah sent mesej Take care semua . Rasa macam nak save je mesej tu sebab masa tu sangat lah romantik ! :'P wekkk ..! Tapi kalau saya simpan pun dah takde guna kan ? Memang dia bukan hak saya . Reda je .. Errr .. ==' So saya delete segala mesej dia dengan saya . ! Aku benci kau aku benci kau aku benci kau ! Kau lelaki yang tak tahu nak hargai perempuan ! Kau tahu tak ? Memang malang orang yang dapat kau tu ! Bajet ALIM ! Imam Muda sekolah lah konon ! SILET ! puiii ... :'/

Em .. Saya tak rasa menyesal tunggu dia selama setahun .. ! Sebab memang salah saya .. Err ! Memang betol pon kawan-2 saya cakap dia bajet ! Dia menunjuk-nunjuk skill maen bola ! Elehhhh .. Wekk la haii ! err .. Come on lah der ! Kebajetan kau tak kan ke mana lah ! Gggrrr ! Tapi ada satu yang saya rasa betol-2 menyesal ! Mempertahan kan dia masa kawan-2 saya cakap benda-2 yang tak elok ada kat dia ! Menyesal sangat ! huh !

LAGAKKAN KAU TAK BAWA KE MATI !
TAK PAYAH NAK KERAS SANGAT HATI !



Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment