03 March 2012

Remember you again :'(















Muhammad Farish Hafizi .. Saya rindu awak .. :'( Kite last chating .. 13 December 2011 .. Awak hilang dari hidup saya .. Awak tinggal kan saya sorang-2 .. Dulu awak selalu teman kan saya sampai pukul 4 pagi . Tapi sekarang . Awak dah takde lagi .. Saya sayang awak busukk ... :( awak boleh buat saya tergelak . Kalau saya moody , awak yang selalu temankan saya .. :'( 

Uhh ! Rasa sedih gilaa .. saya tengah menangis sekarang .. Saya baca balik mesej-2 lama kita .. :'( Awak terbaek dalam hidup saya . Saya rindu nak panggil awak HUBY .. Saya rindu nak baca mesej awak panggil saya SAYANG .. Mana semua tu .. Saya nak kebahgiaan tu semua awak .. :'( Kenapa awak hilang dari hidup saya ..? Saya terperanjat .. Tiba-2 tengok account awak dah takde .. Awak dah deactived .. Even awak Deactived , tapi hati saya always ada untuk awk .. 

Kita kawan .. Awak TTM saya .. Saya TTM awak .. :'( Kita selalu exchanged story kan .. emm ... Farish .. Kalau lah saya tak kenal awak , mesti saya tak sedih macam ni .. Awak dah buat saya  sayang awak .. :'( emm . Takpelah .. Maybe dah naseb saya kan . Awak .. Even awak tak kan muncul dalam hidup saya lagi .. Saya redha .. Sebab saya pasti Farish Hafizi yang dulu tak kan wujud lagi dalam hidup saya kan .. 

OKay awak .. Saya tak nak nanges .. Saya tahu awak tak nak tengok saya nanges .. :'( emm .. K bye awak .. Take care .. Saya harap satu hari saya jumpa boy yang macam awak .. :') Sayang awak .. Bye ! 

# Awak yang terbaek dalam hidup saya Huby !


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment