05 March 2012

No More 8A's ! :'( Februaryyy !!!!!

Hellooo !


:'( Test test test !! Uhh ! So scared with this word .. Okay .. Saya target 8A untuk test bulan February @ Ujian Penilaian 1 ni .. Tapiiiii ....

SN ----- 90 %
BI ----- 84 %
MT ----- 60 % 
GEO ----- 88 %
Okayy ! Sekarang peluang saya nak dapatkan 8A hilang dalam sekelip mata .. Sedihnyaa ! So saya hanya berpeluang nak rampas 7A .. Saya tak yakin saya boleh dapat 7A .. Sejarah saya susah sangad-2 ! :'( Kemahiran hidup daripada nombor 1 hingga nombor terakhir soalan , saya tak belajar lagii ! Apa yang saya jawab ? Entah laa .. Saya maen bulat-2 sahaja .. Then saya tak dapat buku teks KHB . So agak merumitkan saya untuk mengulangkaji pelajaran ! Oh godness ... What happen to me ?

Sedih nya ... Saya baru ada 3A dalam tangan sekarang .. Alhamdulillah ... Saya dah melepasi target cikgu saya untuk GEO , SN and BI .. :') Yaiii ! Exam exam ... Sekejap saja dah masuk bulan March .. Oh my GOD ! Tak lama dah nak PMR .. Tapi saya macam bukan seorang student yang bakal menduduki PMR .. Tengok lah . Boleh lagi nak berblogging ... # Tak sedar diri langsong ! # * okay .. aku salah !

:'(




Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

2 Comment:

ezzamalik said... Reply To This Comment

dear good luck btw ada org yg xdapt straight a's pun dpt fly taw.so chaiyok2 (:

CINTA UNTUK KITA said... Reply To This Comment

relax la dik.. jgn stress sgt, tu lg tak elok ;p

Post a Comment