03 March 2012

Ku Rindu Kamuu :'(

Dari kiri - Saya , Azziera , Farah , Arnis , Aishah , Sushah , Mimi , Teha :')

Heloooo .... :') Yaiii ! 

LIMAZAW .. Miss them so much .. Even korang jauh dari aku , tapi aku anggap korang always beside me .. Hihi .. Happy sesangad dapat dengar suara korang hari tu .. Thanks Syamimi for spends your credit .. hikhik.. Lama kot kite membebel kan .. Haha .. And the most happiest are .. saya dapat dengar suara Bestie-2 saya ..     Wan , Azziera , Mimi , and all ... Muahaha ... Tapi yang others tu , tak dengar pon .. :'( hihi .. Maybe korang tak sampai lagi mase tu kan . haha ...

Oh yaaa ! Then saya dapat cakap dengan BUSHUX saya ,, Shaiqal laa.. haha .. Kelakar laa .. Kawan saya kata masa saya tengah bercakap dengan dia , dia bawak fon keluar kelas sebab tak nak budak laen dengar ! Whoaaa .. sweetnye kau .. haha .. Saya saje je nak dengar suara dia .. wekk ! Gedik .. hihik . and .. and ... Neh tengok koleksi gambar saya dengan Limazaw .. Kalau tak nak tengok you can go [ here ] .. Hikhik . Soo ... Hereeee we are . :')

Yuyun , Athirah , Saya :')

Muka saya kena halang !

baru balik Khatam al-qur'an .. :')

Moments 2011 .. hihi


Celebrate Befday Arnis .. :")

 Lepak-2 kat padang SMK seri jempol ..

Santaii .. Tengok Movie kat tengah-2 padang !

Balik Tusyen .. hihi ...

It's the end ........ :')


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

2 Comment:

Azhan Syukri said... Reply To This Comment

oih, gambar gue? di mana?

Cinta Hatiku said... Reply To This Comment

haiyooo ... lupaa ... nanti aku buat entri khas untuk kau sayang ku .. hahaha

Post a Comment