23 March 2012

Hang-Out At Evening !

Assalamualaikum . Salam berblogger !

Hang-out .. Biasa kalau remaja-2 ni kan macam saya lah kebanyakannya , kalau hangout mesti dengan KAWAN . Tapi tidak saya . Sebab bagi saya Keluarga lebih penting . Then kalau dengan keluarga suasana sangat berbeza . Kita akan rasa lebih di sayangi . Hekhek . Okay . So itu intro untuk title post saya . er ..

18 March 2012 . Hoho . Saya pergi Tanjung Lebian . Tak jauh pun dari rumah saya . Dalam setengah jam sahaja . Memang awsome lah pemandangan kat sana . 

Cantik kan . Hikhok . Ada jeti . Tapi hampir roboh .. 

 Buruk kan ? Saya taw . :') heeeee

Ada pulau tau ! Shomeyy .. 

Brother saya . Layan I pad .. 

Awwmm ! Hahahaha :') Peacee !

Mama saya . Weewitt !

Hikhok ... Banyak lagi pich saya ada . Tapi bukan semua orang nak tengok kan pich-2 saya . Yee .. saya tahu tuu ... Hikhok ... Okay BYE ! =='
Tanjung Lebian .. Best Visit . Hewwheww .. Jom Pi Sabah !


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment