24 March 2012

Gemokx ! O.o

Bonjour Peeps :')

G E M O K

Semalam dapat mesej Carutan dari someone .. :'/ Like something that disrespectful ! B**** ! err ==' .. Yee .. Saya memang gemok . Saya tak cantik . Saya hodoh ! And all the worse thing mine ! Tapi seteruk saya , saya tak lah sampai nak merosak kebahgiaan orang kan ? Ape guna rosak kan kehappy-an orang . One day i lost my happyness . :'/ err .. Okay . This my conversation with the mysterious human !

Mysterious
Wey , Kau leeza kan ? Aku nak bagi tahu siket ! <someone> tu aku punya . So kau jangan lah nak merampas hak aku ! Kau dah la Gemok ! Cermin lah siket diri .. And 1 more thing you should know .. Kau tak cantik mana pon ! Jangan nak over okay ? kau jangan contact Dia lagi . Faham ?

Me 
Salam . Ye aku leeza . What's your prob ? hah ? Hey girl , for your info , bukan aku yang terhegeh mesej BOY kau tu . Every night BOY kau sent mesej kat aku ! So ? Nak salah kan aku ? Kau yang tak pandai jage BOY lah ! Aku gemok ? Aku Hodoh ? So ? Masalah ke kau ? Diri aku suke aku lah ! Buruk-2 aku pon yang BOY kau tu sebok nak care pasal aku pehal ? Dah la we ! Jangan buat malu . Sebelum aku malukan kau , baek kau pergi tangkup muka dalam jamban lah ! 

OKay .. That's our conversation . Sorry for my bad language . Gggrrr ! t_T I think the girl should care about her boy not myself ! hekhek ! What ever lah mu natang ! Lantak sama die nak maki hamun .. Kau piker aku boleh berdiam diri ? Maruah weyyy ! Okay bye !



Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

6 Comment:

nina_adana said... Reply To This Comment

saba k?? rileks jer.. say TQ 2 her sebb dh wt awk kuat hati..

dy kutuk awk = dy kutuk pencipta awk = dy KUTUK ALLAH.. didiklah hati utk bersaba k??

Cinta Hatiku said... Reply To This Comment

thanka awak .. :') saye try untuk sabar . weitweit ..

Cinta Hatiku said... Reply To This Comment

okay kak .. Thanks .. :')

Syamimi Zaini said... Reply To This Comment

kalau nak marah Leeza pun janganlah sampai nak mengutuk Leeza. u__u

Cinta Hatiku said... Reply To This Comment

haa .. betol-2 .. sampai maki hamun .. adehh ... sedeh taw ! hekhek :'D

Post a Comment