03 March 2012

Budak Setan !


Budak setan ! Setan ! Setan ! Hahaha ... Tadi saya layan movie ni .. Huhh .. Sedih nya .. Part Lisa kena hempok dengan orang gila Que Haidar tu .. Hikhik ... Okay .. Actually bukan ini yang saya nak story . Hihi..

Saya suka tengok Movie Lagenda Budak Setan ni sebab ... #*macam nak jawab soalan pulak!*# hiihii .. Jalan cerita dia sangat mendalam maksud nya .. Saya hanya bayang kan .. Perpisahan sebuah perhubungan .. Walaupun dah lama mereka terpisah , Tapi takdir menentukan pertemuan mereka semula .. Ohh ! What a sweets relay .. hihi .. Kalau dah Jodoh tak ke mana kan ..

Macam Kawan-2 saya selalu cakap .. " kalau dah jodoh tak ke mana . " Yahh ! Saya pegang kata-2 tu .. Even saya dah jauh dan terpisah dari kawan-2 saya , dari Aidil .. Tapi insya'allah kalau ketentuan Tuhan nak mempertemukan kitorang .. Mungkin saya akan jumpa kawan-2 saya bila diorang dah berjaya nanti .. Mungkin saya berjumpa semula dengan aidil bila dah bekerjaya .. Mungkin juga saya akan bersatu dengan dia . Cehwahhh ! Berangan tak sudah pulak .. Haiyooo !

Cryingg cryingg ... Saya bayangkan .. Farid kamil tu aidil . and . Lisa surihani .. Bukan saya . Maybe aishah , maybe yasmin , maybe someone else yang special . kan . haha .. Okay . never mind lah .. kalau jodoh tak ke mana .. hukhikhok ... A I D I L ... Sedap nama dia .. kan .. Orang nya pon sedap mata memandang .. Aiseyhhmannn ... Sesedap mana pon pandangan saya kat dia , tapi kalau hati dia for someone yang bertuah , tak guna jugak kan .. 

Actually saya dah letih nak tunggu dia .. Saya cukup putus asa .. Setahun saya tunggu dia .. Tapi apa yang saya dapat ? Kesedihan .. Ohh .. What a pity stupid girl ! Ghoshhh ! Memang betol apa yang Farish cakap . Mungkin dia bukan untuk saya . Tapi ada orang lain yang akan menjadi milik saya .. Yahh .. You're right Farish .. 100% right .. Sekarang saya lonely .. Farish dah hilang . Aidil dah genap .. :'( wukiwuki .. 

Okay aidil .. Saya tahu apa yang awak nak .. Awak nak saya Tak ganggu awak lagi . Kan ? Isokay .. Saya tak kan ganggu awak lagi . Saya tak nak mesej awak lagi . Saya nak cuba lupakan awak selama-lamanya . Saya yakin diri saya boleh buat semua ni .. Saya buat semua ni untuk awak . Awak the best person yang pernah saya jumpa .. Awak baik .. Cukup baik ... Okay .. Saya dah delete mesej kita sebelum ni . Saya dah delete number awak . Saya dah delete pich awak dalam fon saya .. No more your face as my wallpaper .. No more your details in my remind .. No more your face in my heart ! i really disappointed for waiting you a miles .. :') 

# kalau ini yang memberi kebahgiaan untuk awak , saya akan lakukan .. I will do anything for you . Bye !

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment