03 March 2012

Anything ?

Hyee babyy ! :') Fuweeee ...

Anything ? hohooiii ! Petang tadi Tidow @.# oo.oww ! Saya nangis :'( berjurai-jurai air mata .. Kalau di tadah maybe satu baldi penuh koott ! First , sebab saya nangis ialah.. Abang yang macam Bodoh perangainya ! Saya benci abang saya .. Tapi saya sayang dia .. Dia baik kalau syaitan jauh dari hidup dia ! :'( Huarrr .. Masa saya tengah baring depan TV layan cerita @#%$* # tak ingat la # ..* Tiba- tiba dia datang dekat dengan saya .. Dia cakap something dekat saya .. Tapi saya tak dengar sebab saya tengah feel layan cerita .. And Kedebushhh ! Die tendang kaki saya sekuat hati dia .. :'( Sakitt ! Saya pun marah laa .. saya bangun kejar dia and .. Pumpppp ! Satu tendangan hinggap kat peha dia .. Sambil tu mulut saya menjerit-2 marah dekat dia .. :'( Dia naik tangan nak tumbuk saya .. So saya pon ... ----

Saya : Ape ?? Kau nak tumbuk aku ? Tumbuk lahh ! Ko piker aku takot lah dengan kau ? Dah la badan kecik macam cicak kobenn ! Bodoh !

Hadoiii ! Mulut takde insurans betol saya nii .. Sesuka hati nak maki hamon abang saya ! huishhh .. tapi hati saket giler masa tu .. Then dia macam takde perasaan je saya marah-2 die .. Geram nyaa !!! Rasa macam nak penampo je muka dia tu !! Tiba-tiba satu suara menjerit ! # Ijaa ! Mak tampo mulut kau nanti ! Jerit kuat lagii ! # Hadoiii .. Mak saya pulak masuk line .. Saya kena marah :'( Huarrr ! sedih nya .. So saya teros masuk bilik , hempas pintu sekuat hati ! Menangis :'( Saya peluk tedy bear saya .. Saya luahkan perasaan saya kat dia .. Tedy bear tu sebagai peneman hidup saya menggantikan kawan-2 saya kat SMKSJ :'( .. Cuma itu yang saya ada untuk luahkan perasaan .. OKay ..

Pukul 4:45 petang .. Saya dah bangun tidur .. saya tengok handphone saya ada 2 mesej .. Satu dari angah saya .. Satu lagi dari someone .. Saya mengadu kat dia .. Saya rasa lega sangad dapat luahkan apa yang saya rasa kat dia .. Then dia kata .. # Itu kan abang awak .. even dia buat apa-2 pon , awak kena hormat . okay ? # Hati saya jadi cayer baca mesej dia .. Terima kasih awak advice saya .. :') So saya keluar bilik .. Tengok abang saya tengah duduk tengok gambar kat I-Pad .. So saya datang dekat dia .. Duduk sebelah dia .. Saya tanya dia .. # Ada gambar baru ke ? Nak tengok *sambil buat muka seposen =='* # .. Hadoiii .. Dia buat bodoh je .. Okay fine .. Dia marah aku lagi .. Aku duduk lepak depan TV layan tutor TV .. haha . Then dia tegor aku .. # ija , bagi remote .. apa benda kau tengok ni .. ubah channel # saya pandang dia .. Saya jeling je and terus ubah channel .. Hishh !

So layan lah pulak cerita Semerah Cinta Steleto .. Terbayang saat manis saya dengan Capital Z . haha .. Masa tu lah kitorang baru borak-2 .. Okay .. Abang saya dah okay .. Sayang kau lah cicak .. haha .. Okay bye ..
# Even perangai dia macam setan , dia tetap abang saya . Saya sayang dia .. :')


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment