31 March 2012

Jelly Jelly J E A L O U S ! !

Hye =.='

J E A L O U S !

I'm being jealous with them much ! Sekolah lama saya , SMK Seri Jempol ada buat pertandingan drama . Oh ! Then Congrates them coz they get the second place for that competition ! i feel like ! Arghhhhh ! Crazy ! Why my new school not being like the old one ? WHY ? I thought my new school is KOLOT maybe ! All the activity around i can't to take apart ! Hate it much ! I don't have any chance to join any activity here .. :'(

Yesterday , i thought back home around 1.00 PM .. I'm waiting for my dady to take me home .. Waiting waiting and waiting . Ouch ! It about 2.30 PM . around 1 hour and 30 minutes i'm waiting my dady alone ! :'( Then i get my phone so i call my mom ! My mom get mad on me ! i feel like in the HELL ! SHIT ! i have to wait for Cenderawasih bus . 2.30 ---> 5.30 .. My bus here .. Alhamdulillah !

So my journey from school to cenderawasih takes about 20 minutes . So i have to walk from the plain where the place i get off the bus to my home . ! I'm tormented and stress ! If i'm here for 2 years more , i think i can be like a crazy person ! I want back to peninsula Of malaysia ! Please dad take me there ! Please ! I'm begging to my parents ! :'( I can't stay here anymore ! I can't .. Please understand my situation !

Err .. I don't have anyone to lose pressure ! Express myself ! uhh ! why myself being like this ?  WHY ? I can't focus on my study . ! I had a pressure here . My friends here not like my friends in peninsula . They can't understand me ! My friends in seri jempol is more better ! err :/

I'm being like an IDIOT human ! 
I D I O T !
I D I O T !
I  HATE MYSELF !!!
I HATE MYSELFFFFFFFFFFFF



Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

27 March 2012

Belum Tiba Masanya ....

Assalamualaikum dan salam berblogger !

I N J E C T I O N

Bila dengar perkataan injection , huishh ! Semua orang dah goyang ! Ada yang tiba-tiba boleh demam . Eh ? Demam terkejot ke takut ni ? Haaa . So ini lah yang terjadi dekat pelajar tingkatan 3 SMK Desa Kencana , Lahad datu , Sabah ..

27 March 2012 . Masa perhimpunan tiba-tiba ada announcement . Semua pelajar tingkatan 3 hari ini WAJIB mengambil suntikan . I'm not sure suntikan itu untuk apa . Tapi dengar-dengar khabar untuk cegah daripada KANCING GIGI . Wahh ! That's great laa ! Kementerian kesihatan Malaysia mengambil berat tentang kesihatan kita . Bersyukur lah okay !

Tapi sebaliknya pula terjadi . Adoiyy ! Ada yang menangis .. Ada yang nak pengsan . Dan ada juga yang cakap .. " Ishh ! Doktor dengan nurse nih jahat la . Dah la dia inject tu ganas gila ! Cuba kalau kita inject dia macam tu .. Sakit tak? " Wahh ! Hebat nya budak tu nak INJECT DOKTOR AND NURSE ! Amboii kau .. Mereka menjalankan tugas dan tanggungjawab mereka . So kita redha saje okay .

Pelajar kelas 3 Anggun iaitu kelas saya adalah kelas pertama daripada 7 buah kelas . Tak lah hebat mana . Tapi ada potensi mencapai kejayaan . Err .. * Pelajar kelas saya telah menerima suntikan pada hari ini . Ouchh ! Tapi tidak saya .. Hekhek . Why ? Because i'm the new student in that school . So masa isi borang kesihatan saya belum check-in lagi dekat sekolah itu . So saya di beri kebebasan untuk bersuka-ria hari ini . And ..... Esok adalah tarikh penting . Satu suntikan yang mereka katakan seperti bara api dicucuk ke lengan saya . :')

Saya dah bersedia ! Yeah .. I'm sure i can face all the pains . Insya'allah . Dan di khabar kan suntikan kali ini keseksaan nya lebih mencabar daripada suntikan HPV yang sudah pun saya ambil pada tahun 2011 . Wahh . Menaikkan lagi rasa kecemasan . Hukhik .. apa-apa pun kita tak boleh lari daripada sesuatu cabaran yang telah ditekankan WAJIB kepada semua pelajar tingkatan 3 . Sejauh mana pun kita lari akhirnya akan tertangkap juga . So don't waste our time with that useless things . Am i right ? hehe ..

Okay that's all for my post for this time . See you next time . Bye ! Ehk ! Before i forget , i wanna wish safe vaccination tomorrow !!
P/S - Janji temu saya dengan Si mata bulat terpaksa dibatalkan kerana HUJAN sudah datang !

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

24 March 2012

Gemokx ! O.o

Bonjour Peeps :')

G E M O K

Semalam dapat mesej Carutan dari someone .. :'/ Like something that disrespectful ! B**** ! err ==' .. Yee .. Saya memang gemok . Saya tak cantik . Saya hodoh ! And all the worse thing mine ! Tapi seteruk saya , saya tak lah sampai nak merosak kebahgiaan orang kan ? Ape guna rosak kan kehappy-an orang . One day i lost my happyness . :'/ err .. Okay . This my conversation with the mysterious human !

Mysterious
Wey , Kau leeza kan ? Aku nak bagi tahu siket ! <someone> tu aku punya . So kau jangan lah nak merampas hak aku ! Kau dah la Gemok ! Cermin lah siket diri .. And 1 more thing you should know .. Kau tak cantik mana pon ! Jangan nak over okay ? kau jangan contact Dia lagi . Faham ?

Me 
Salam . Ye aku leeza . What's your prob ? hah ? Hey girl , for your info , bukan aku yang terhegeh mesej BOY kau tu . Every night BOY kau sent mesej kat aku ! So ? Nak salah kan aku ? Kau yang tak pandai jage BOY lah ! Aku gemok ? Aku Hodoh ? So ? Masalah ke kau ? Diri aku suke aku lah ! Buruk-2 aku pon yang BOY kau tu sebok nak care pasal aku pehal ? Dah la we ! Jangan buat malu . Sebelum aku malukan kau , baek kau pergi tangkup muka dalam jamban lah ! 

OKay .. That's our conversation . Sorry for my bad language . Gggrrr ! t_T I think the girl should care about her boy not myself ! hekhek ! What ever lah mu natang ! Lantak sama die nak maki hamun .. Kau piker aku boleh berdiam diri ? Maruah weyyy ! Okay bye !



Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

23 March 2012

Hang-Out At Evening !

Assalamualaikum . Salam berblogger !

Hang-out .. Biasa kalau remaja-2 ni kan macam saya lah kebanyakannya , kalau hangout mesti dengan KAWAN . Tapi tidak saya . Sebab bagi saya Keluarga lebih penting . Then kalau dengan keluarga suasana sangat berbeza . Kita akan rasa lebih di sayangi . Hekhek . Okay . So itu intro untuk title post saya . er ..

18 March 2012 . Hoho . Saya pergi Tanjung Lebian . Tak jauh pun dari rumah saya . Dalam setengah jam sahaja . Memang awsome lah pemandangan kat sana . 

Cantik kan . Hikhok . Ada jeti . Tapi hampir roboh .. 

 Buruk kan ? Saya taw . :') heeeee

Ada pulau tau ! Shomeyy .. 

Brother saya . Layan I pad .. 

Awwmm ! Hahahaha :') Peacee !

Mama saya . Weewitt !

Hikhok ... Banyak lagi pich saya ada . Tapi bukan semua orang nak tengok kan pich-2 saya . Yee .. saya tahu tuu ... Hikhok ... Okay BYE ! =='
Tanjung Lebian .. Best Visit . Hewwheww .. Jom Pi Sabah !


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

20 March 2012

Your eyes ....

Your E Y E 

#gedebab# *satu bunyi yang agak kuat saya dengar masa dalam bas tadi . Pak cik bas tiba-2 break mengejut ! Aww ! adehh .. Saket kepala terhantuk .. Then cari fail saya yang tiba- hilang .. OMG .. Fail saya ada dekat kaki sorang budak lelaki comel , handsome , cute .. hikhok .. Dia ambil kan fail saya .. Then dia bersihkan kotor kat fail saya . 

HIM
hey .. Your's ? *mata bulat dia bertentangan dengan mata saya . :P
ME
Err .. Yup . Thanks boy .. *senyum je .

Awww ! Comel lah dia .. haha .. Tingkatan 4 . Ohyeahh ! 

Okay . Itu yang terjadi tengahari tadi . Tapi yang jadi semalam lagi menyakitkan hati ! Saya dapat satu mesej dari SESEORANG bagi amaran kat saya . Jauhi A I D I L .. Okay fine ! ==' saya akan jauhkan diri daripada dia . Dalam mesej tu ada tulis A & Y FOREVER .. Okay fine .. Saya tak hairan pon . Memang saya dah tau semua ni akan terjadi .. And it's become true .. :') 

Aidil pernah sent mesej Take care semua . Rasa macam nak save je mesej tu sebab masa tu sangat lah romantik ! :'P wekkk ..! Tapi kalau saya simpan pun dah takde guna kan ? Memang dia bukan hak saya . Reda je .. Errr .. ==' So saya delete segala mesej dia dengan saya . ! Aku benci kau aku benci kau aku benci kau ! Kau lelaki yang tak tahu nak hargai perempuan ! Kau tahu tak ? Memang malang orang yang dapat kau tu ! Bajet ALIM ! Imam Muda sekolah lah konon ! SILET ! puiii ... :'/

Em .. Saya tak rasa menyesal tunggu dia selama setahun .. ! Sebab memang salah saya .. Err ! Memang betol pon kawan-2 saya cakap dia bajet ! Dia menunjuk-nunjuk skill maen bola ! Elehhhh .. Wekk la haii ! err .. Come on lah der ! Kebajetan kau tak kan ke mana lah ! Gggrrr ! Tapi ada satu yang saya rasa betol-2 menyesal ! Mempertahan kan dia masa kawan-2 saya cakap benda-2 yang tak elok ada kat dia ! Menyesal sangat ! huh !

LAGAKKAN KAU TAK BAWA KE MATI !
TAK PAYAH NAK KERAS SANGAT HATI !



Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

05 March 2012

No More 8A's ! :'( Februaryyy !!!!!

Hellooo !


:'( Test test test !! Uhh ! So scared with this word .. Okay .. Saya target 8A untuk test bulan February @ Ujian Penilaian 1 ni .. Tapiiiii ....

SN ----- 90 %
BI ----- 84 %
MT ----- 60 % 
GEO ----- 88 %
Okayy ! Sekarang peluang saya nak dapatkan 8A hilang dalam sekelip mata .. Sedihnyaa ! So saya hanya berpeluang nak rampas 7A .. Saya tak yakin saya boleh dapat 7A .. Sejarah saya susah sangad-2 ! :'( Kemahiran hidup daripada nombor 1 hingga nombor terakhir soalan , saya tak belajar lagii ! Apa yang saya jawab ? Entah laa .. Saya maen bulat-2 sahaja .. Then saya tak dapat buku teks KHB . So agak merumitkan saya untuk mengulangkaji pelajaran ! Oh godness ... What happen to me ?

Sedih nya ... Saya baru ada 3A dalam tangan sekarang .. Alhamdulillah ... Saya dah melepasi target cikgu saya untuk GEO , SN and BI .. :') Yaiii ! Exam exam ... Sekejap saja dah masuk bulan March .. Oh my GOD ! Tak lama dah nak PMR .. Tapi saya macam bukan seorang student yang bakal menduduki PMR .. Tengok lah . Boleh lagi nak berblogging ... # Tak sedar diri langsong ! # * okay .. aku salah !

:'(




Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

03 March 2012

Budak Setan !


Budak setan ! Setan ! Setan ! Hahaha ... Tadi saya layan movie ni .. Huhh .. Sedih nya .. Part Lisa kena hempok dengan orang gila Que Haidar tu .. Hikhik ... Okay .. Actually bukan ini yang saya nak story . Hihi..

Saya suka tengok Movie Lagenda Budak Setan ni sebab ... #*macam nak jawab soalan pulak!*# hiihii .. Jalan cerita dia sangat mendalam maksud nya .. Saya hanya bayang kan .. Perpisahan sebuah perhubungan .. Walaupun dah lama mereka terpisah , Tapi takdir menentukan pertemuan mereka semula .. Ohh ! What a sweets relay .. hihi .. Kalau dah Jodoh tak ke mana kan ..

Macam Kawan-2 saya selalu cakap .. " kalau dah jodoh tak ke mana . " Yahh ! Saya pegang kata-2 tu .. Even saya dah jauh dan terpisah dari kawan-2 saya , dari Aidil .. Tapi insya'allah kalau ketentuan Tuhan nak mempertemukan kitorang .. Mungkin saya akan jumpa kawan-2 saya bila diorang dah berjaya nanti .. Mungkin saya berjumpa semula dengan aidil bila dah bekerjaya .. Mungkin juga saya akan bersatu dengan dia . Cehwahhh ! Berangan tak sudah pulak .. Haiyooo !

Cryingg cryingg ... Saya bayangkan .. Farid kamil tu aidil . and . Lisa surihani .. Bukan saya . Maybe aishah , maybe yasmin , maybe someone else yang special . kan . haha .. Okay . never mind lah .. kalau jodoh tak ke mana .. hukhikhok ... A I D I L ... Sedap nama dia .. kan .. Orang nya pon sedap mata memandang .. Aiseyhhmannn ... Sesedap mana pon pandangan saya kat dia , tapi kalau hati dia for someone yang bertuah , tak guna jugak kan .. 

Actually saya dah letih nak tunggu dia .. Saya cukup putus asa .. Setahun saya tunggu dia .. Tapi apa yang saya dapat ? Kesedihan .. Ohh .. What a pity stupid girl ! Ghoshhh ! Memang betol apa yang Farish cakap . Mungkin dia bukan untuk saya . Tapi ada orang lain yang akan menjadi milik saya .. Yahh .. You're right Farish .. 100% right .. Sekarang saya lonely .. Farish dah hilang . Aidil dah genap .. :'( wukiwuki .. 

Okay aidil .. Saya tahu apa yang awak nak .. Awak nak saya Tak ganggu awak lagi . Kan ? Isokay .. Saya tak kan ganggu awak lagi . Saya tak nak mesej awak lagi . Saya nak cuba lupakan awak selama-lamanya . Saya yakin diri saya boleh buat semua ni .. Saya buat semua ni untuk awak . Awak the best person yang pernah saya jumpa .. Awak baik .. Cukup baik ... Okay .. Saya dah delete mesej kita sebelum ni . Saya dah delete number awak . Saya dah delete pich awak dalam fon saya .. No more your face as my wallpaper .. No more your details in my remind .. No more your face in my heart ! i really disappointed for waiting you a miles .. :') 

# kalau ini yang memberi kebahgiaan untuk awak , saya akan lakukan .. I will do anything for you . Bye !

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

Anything ?

Hyee babyy ! :') Fuweeee ...

Anything ? hohooiii ! Petang tadi Tidow @.# oo.oww ! Saya nangis :'( berjurai-jurai air mata .. Kalau di tadah maybe satu baldi penuh koott ! First , sebab saya nangis ialah.. Abang yang macam Bodoh perangainya ! Saya benci abang saya .. Tapi saya sayang dia .. Dia baik kalau syaitan jauh dari hidup dia ! :'( Huarrr .. Masa saya tengah baring depan TV layan cerita @#%$* # tak ingat la # ..* Tiba- tiba dia datang dekat dengan saya .. Dia cakap something dekat saya .. Tapi saya tak dengar sebab saya tengah feel layan cerita .. And Kedebushhh ! Die tendang kaki saya sekuat hati dia .. :'( Sakitt ! Saya pun marah laa .. saya bangun kejar dia and .. Pumpppp ! Satu tendangan hinggap kat peha dia .. Sambil tu mulut saya menjerit-2 marah dekat dia .. :'( Dia naik tangan nak tumbuk saya .. So saya pon ... ----

Saya : Ape ?? Kau nak tumbuk aku ? Tumbuk lahh ! Ko piker aku takot lah dengan kau ? Dah la badan kecik macam cicak kobenn ! Bodoh !

Hadoiii ! Mulut takde insurans betol saya nii .. Sesuka hati nak maki hamon abang saya ! huishhh .. tapi hati saket giler masa tu .. Then dia macam takde perasaan je saya marah-2 die .. Geram nyaa !!! Rasa macam nak penampo je muka dia tu !! Tiba-tiba satu suara menjerit ! # Ijaa ! Mak tampo mulut kau nanti ! Jerit kuat lagii ! # Hadoiii .. Mak saya pulak masuk line .. Saya kena marah :'( Huarrr ! sedih nya .. So saya teros masuk bilik , hempas pintu sekuat hati ! Menangis :'( Saya peluk tedy bear saya .. Saya luahkan perasaan saya kat dia .. Tedy bear tu sebagai peneman hidup saya menggantikan kawan-2 saya kat SMKSJ :'( .. Cuma itu yang saya ada untuk luahkan perasaan .. OKay ..

Pukul 4:45 petang .. Saya dah bangun tidur .. saya tengok handphone saya ada 2 mesej .. Satu dari angah saya .. Satu lagi dari someone .. Saya mengadu kat dia .. Saya rasa lega sangad dapat luahkan apa yang saya rasa kat dia .. Then dia kata .. # Itu kan abang awak .. even dia buat apa-2 pon , awak kena hormat . okay ? # Hati saya jadi cayer baca mesej dia .. Terima kasih awak advice saya .. :') So saya keluar bilik .. Tengok abang saya tengah duduk tengok gambar kat I-Pad .. So saya datang dekat dia .. Duduk sebelah dia .. Saya tanya dia .. # Ada gambar baru ke ? Nak tengok *sambil buat muka seposen =='* # .. Hadoiii .. Dia buat bodoh je .. Okay fine .. Dia marah aku lagi .. Aku duduk lepak depan TV layan tutor TV .. haha . Then dia tegor aku .. # ija , bagi remote .. apa benda kau tengok ni .. ubah channel # saya pandang dia .. Saya jeling je and terus ubah channel .. Hishh !

So layan lah pulak cerita Semerah Cinta Steleto .. Terbayang saat manis saya dengan Capital Z . haha .. Masa tu lah kitorang baru borak-2 .. Okay .. Abang saya dah okay .. Sayang kau lah cicak .. haha .. Okay bye ..
# Even perangai dia macam setan , dia tetap abang saya . Saya sayang dia .. :')


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

Remember you again :'(















Muhammad Farish Hafizi .. Saya rindu awak .. :'( Kite last chating .. 13 December 2011 .. Awak hilang dari hidup saya .. Awak tinggal kan saya sorang-2 .. Dulu awak selalu teman kan saya sampai pukul 4 pagi . Tapi sekarang . Awak dah takde lagi .. Saya sayang awak busukk ... :( awak boleh buat saya tergelak . Kalau saya moody , awak yang selalu temankan saya .. :'( 

Uhh ! Rasa sedih gilaa .. saya tengah menangis sekarang .. Saya baca balik mesej-2 lama kita .. :'( Awak terbaek dalam hidup saya . Saya rindu nak panggil awak HUBY .. Saya rindu nak baca mesej awak panggil saya SAYANG .. Mana semua tu .. Saya nak kebahgiaan tu semua awak .. :'( Kenapa awak hilang dari hidup saya ..? Saya terperanjat .. Tiba-2 tengok account awak dah takde .. Awak dah deactived .. Even awak Deactived , tapi hati saya always ada untuk awk .. 

Kita kawan .. Awak TTM saya .. Saya TTM awak .. :'( Kita selalu exchanged story kan .. emm ... Farish .. Kalau lah saya tak kenal awak , mesti saya tak sedih macam ni .. Awak dah buat saya  sayang awak .. :'( emm . Takpelah .. Maybe dah naseb saya kan . Awak .. Even awak tak kan muncul dalam hidup saya lagi .. Saya redha .. Sebab saya pasti Farish Hafizi yang dulu tak kan wujud lagi dalam hidup saya kan .. 

OKay awak .. Saya tak nak nanges .. Saya tahu awak tak nak tengok saya nanges .. :'( emm .. K bye awak .. Take care .. Saya harap satu hari saya jumpa boy yang macam awak .. :') Sayang awak .. Bye ! 

# Awak yang terbaek dalam hidup saya Huby !


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

Ku Rindu Kamuu :'(

Dari kiri - Saya , Azziera , Farah , Arnis , Aishah , Sushah , Mimi , Teha :')

Heloooo .... :') Yaiii ! 

LIMAZAW .. Miss them so much .. Even korang jauh dari aku , tapi aku anggap korang always beside me .. Hihi .. Happy sesangad dapat dengar suara korang hari tu .. Thanks Syamimi for spends your credit .. hikhik.. Lama kot kite membebel kan .. Haha .. And the most happiest are .. saya dapat dengar suara Bestie-2 saya ..     Wan , Azziera , Mimi , and all ... Muahaha ... Tapi yang others tu , tak dengar pon .. :'( hihi .. Maybe korang tak sampai lagi mase tu kan . haha ...

Oh yaaa ! Then saya dapat cakap dengan BUSHUX saya ,, Shaiqal laa.. haha .. Kelakar laa .. Kawan saya kata masa saya tengah bercakap dengan dia , dia bawak fon keluar kelas sebab tak nak budak laen dengar ! Whoaaa .. sweetnye kau .. haha .. Saya saje je nak dengar suara dia .. wekk ! Gedik .. hihik . and .. and ... Neh tengok koleksi gambar saya dengan Limazaw .. Kalau tak nak tengok you can go [ here ] .. Hikhik . Soo ... Hereeee we are . :')

Yuyun , Athirah , Saya :')

Muka saya kena halang !

baru balik Khatam al-qur'an .. :')

Moments 2011 .. hihi


Celebrate Befday Arnis .. :")

 Lepak-2 kat padang SMK seri jempol ..

Santaii .. Tengok Movie kat tengah-2 padang !

Balik Tusyen .. hihi ...

It's the end ........ :')


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

02 March 2012

Kena Maki Hamon ! ! !







Nampak chat yang ada kat atas ni ? BUKTI ! Kenyataan ! Seorang perempuan yang Tak BERMARUAH mencari publisti murahan .. Kesian saya tengok perempuan ni sebenarnya .. Entah apa masalah dia ni .. MENTAL saya rasa .. Terencat akal .. Tiba-2 send chat nak maki hamun .. Nak cari gadoh pulak tu .. Aduhh ! Die piker saya takot ? Setakat gadoh aku tak HERAN lahh !  Hishhh ... ! Saket betol hati dengan perempuan nii ! Harap-2 lepas ni takda lah siapa-2 yang maki hamun saya .. Saya tak buat apa-2 salah pon okay .. Terima kasih .. Bye !
# Jangan cari pasal dengan saya .. Kalau tak kau tunggu naseb kau okay ! 


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

Omong Kosong ~ !

Bonjour :')

Hikhok .. Halooo .. Lama tak update blog ni .. Dah bersawang haa ! Huhh ! letih betoll kalau nak bersihkan ni .. Biarkan je la ek ! # aku ni pengotor! # .. Saya bosan . So takde apa nak buat .. Hikhok .. So now saya nak upload pic je .. Kalau nak tengok . Tengok lah .. Kalau tak suka boleh Beramm ! Tiada paksaan . Just for FUN okay .. hikhik ....

Pic ni masa dekat NEGERI SEMBILAN .. Baru balik makan . So lepak-2 and santai-2 depan KFC .. Sampai pukul 1 pagi .. Hikhik .. Happy sesangad !


Malam yang sama ... Lepak depan KFC Bahau .. :')


Sebelum pindah :') Take pich dengan Mimi dalam toilet SMKSJ. Hikhik ..


Dekat sabah .. Sebelum keluar pergi makan .. Hihihi ... :') Peacee ! First time pakai tudung bawal pergi jalan ! Haha


Dekat Pantai sabah .. Tak jaoh dari sekolah aku .. Jalan kaki dah sampai .. Hihi .. Tapi jauh dari rumah ! :P :')


Sebelum Pergi Tawauu ... Shoping ! Hihi ..


Sebelum keluar pergi rumah kawan ayah saya .. :') Ada orang usha lah .. hikhik

 Yawww ! Before pergi sekolah take pich dulu laa ... Ceitt ceitt .. Hehehe ..

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)