03 January 2012

Only for a Month Dear ~! :')

Assalamualaikum and hello .. :') Yaww !

Hello peeps .. Okay .. Dah lama tak update .. Kan ? Haha .. Only For A month ! Yaii ! Ape ni ape ni ? Sebulan ? Err .. Okay .. Actually 4 January 2012 adalah hari yang 'dinanti-nantikan' oleh semua pelajar sekolah .. Lebih2 lagi yang baru nak masuk alam persekolahan .. haha.. Mesti terlalu excited kan ? Like me lah .. Masa akal fikiran still Ribena kan .. Haha .. Okay .. Err .. Sekejap je kan rasa nya cuti sekolah .. Kalau boleh macam nak mintak extra cuti dekat PPD laa .. Boleh ? Hhehe .. *Menggedik je kau Leza ! Yaii ! Haha .. Err .. Saya tadi pagi agak kerajinan .. So saya ade mood untuk study ! hehe .. Saya , Syamimi , Aziera , Arnis , Farah , Aishah .. punya lah baek *untuk kali pertamanya . haha pergi library lohh .. hikhik .. Study study and study .. Science ! Yaww ! Herrr .. Subjek paling 'diminati' para pelajar ! Yedok ? haha .. Then balik rumah tiba2 sya sedih ! Huarrrr !!!!! Sekolah dah nak mulaa .. Pejam celik pejam celik dah sebulan sekolah kan ? Sedih tahu tak ! Sebab ........ Saya nak pindah .. Saya kena berpisah dengan diorang semua ! Arghh !!!! Saya sayang LIMAZAW ! :'( errr .... Dapat sekolah dengan diorang just for one month ! Ohhh !!!!! 

*****************************************************************************
Errr .... SABAH ! Sabah ! Sabah ! yee .. Saya akan pindah ke SABAH ! Hate it ! It's so far from them ! Maybe only once a year i can see them ! Ouchh ! Uhh .. And maybe they will forget me :'( Please .... Don't do like that yahh LIMAZAW ! I really really love you all so muchh ! I wanna have a success with you all ! but ... Maybe it's a fate ! Errr .. Okay .. Still have a month for us together .. :') Yaiii ... Haha .. Err ... Okay .. Stop being boast .. Stop speaking please ! haha .. Okay .. em ... Jauh kan Sabah ? Kenapa Sabah ? Err .. Saya mengharapkan JOHOR bukan Sabah ! Tapi demi ayah saya .. Saya sanggup :') Anything for you dad :') I love u ! Haha .. Okay :') Smile :') :') :'D

*****************************************************************************
Errr ... Capital A ! Okay .. Saya dapat berita dia akan pindah sekolah .. huihuii .. dia buat permohonan masuk MRSM .. Yaaww !! Harap permohonan dia diluluskan .. Pray for him yahh .. :') And maybe i will try to forget him Coz i'm sure he will find a girl who's really love him ! Yahh ! I hope so .. Err .. Capital A .. I always will pray for your further coz i wanna see your success ! Yahh ! :')

*****************************************************************************
Beg Bagasi !
haha .. Okay .. Tiba2 pulak masuk beg bagasi kan ? Yaii .. Tahu tak .. Semalam ayah saya baru belikan beg bagasi sorang satu ... haha .. Ada lah pokai dalam 500 lebih just for that ! Yaiii ! haha .. Tapi kann .. Yang saya rasa sangad2 lah saked hati .. err .. Beg bagasi saya :'( err... Terkunci ! And coding tak boleh pakai ! Damn ! hahaha ... Mengong lah ! Tangan saya ni gatal sangad lahh ! Mak saya suruh kemas pakaian .. Tapi saya pergi main bukak tutup ! *biasalah ! budak sewel ! .. Err .. And lastly tak boleh bukak langsung ! Amekaww ! haha .. Nak cakap coding salah ! Tak mungkin lah ! Betol lah code saya *** .. err.. Tapi dah try for many times .. Tapi still tak berhasil .. Allahuakhbar ! Maybe beli baru lagi kot ! Hahaha !

*****************************************************************************
Barang-barang punggah mane ?
herr .. barang2 ? Yaiii ! Rumah saya ni dah macam kilang perabut .. haha .. Kalau nak punggah semua naik kapal laut tak ke HANCUR barang2 ni kan ? So ayah saya pun tengah pening dok mikir kan hal ni ! Yaii ! Haha .. And at last .. Buat keputusan punggah kampung je la ! Haha .. Cuma bawak barang yang penting je lah ! Like periuk . kuali .. TV semua tu .. Beli kat sana je . kalau bawak pon nanti masuk ayerrr ! Hahaha .. :')

*****************************************************************************
Okay ! That's all for today .. Good bye ! Gonna miss you so much Limazaw ! Smksj ! My friends ! My siblings ! My teachers ! My cousins ! All of you ! And the last , My capital A ! Opss ! He not mine ! Hahaha :')




Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment