27 January 2012

Last Time With My LOVES !


Assalamualaikum .. And a very good morning ! Good night ! Good Evening ! And More .. hoho ..

Oh kay ! Maybe in this entry , i will write more and take a long time for you all to read this ! Yahh ! you have to spend much time with my PINKY BLOGGIE . hahaha .. Okay . i start my story now yah ! hehe .. but i will write in MALAY coz For your info i'm not good enough for english .. err ...


Hoho .. Cer tengok title saya tu .. Cek SIKET . siket saje tak banyak sayang ! ha . Okay . Minggu ni adalah minggu terakhir saya dengan sayang2 saya yang ada kat Semenanjung Malaysia sekarang . As well you know , saya akan berpindah ke SABAH .! Yaa . And i have to force myself ! err .. Never mind ! Okay . Actually , i really sad to leave all of them here . (here ? ya ! i'm still here , Negeri Sembilan.Haha) Em .. The first thing i wanna write are my SHOCKED PARTY ! haha .. Entah pape . Kawan2 saya budak kelas 3 KRK (dah form 3 oh!) , buat satu surprise party untuk perpisahan kitorang semua . Hehe .. Memang BENGONG and TERBAEK ohh korang ! tip-top . Love u all much ! kalau nak tahu lebih lanjut pasal surprise party tu , Korang boleh jenguk2 blog yang comel2 belaka di bawah ini ye . They are my BEST FRIENDS . And they story a lot about that moments okay . haha .
Dan saya dapat banyak kenang-kenangan . Thanks u all .. hehe . Hadiah yang paling sangat bermakna ialah  Bear ! Comel sangat2 bear tuh . Yaii ..

Pemberian 3 KRK ! Comel kan ? hehe . ;')

Daripada Izzatul . My best friends !

Gelang dari Siapa ? Fatihah maybe ! hehe

Haa ! Banyak kad kan ? colouring ! From half of my beloved friends !

Eh eh ! Belum habis ! dapat baju LOTTO dari azziera @ yuyun ! Thanks sayang ! tak dapat upload pich ! hehe .. Maaf sayang ! Pon dapat keychain daripada Athirah , baby buli saya ! hehe ..



Okay ! my second story is about .. Perpindahan saya . maksud saya angkat barang pulang ke kampung bukk di LOMBOK ! hehe .. Waduhh .. ya enggak la dong .. Pastinya barang2 aku di bawa ke Johor .. Sudah2 ! haha .. Nonsense ! Err . Hari Isnin bersamaan 23 Januari 2012 , kitorang angkat barang pulang kampung . Dah macam kena halau pon ada kan ? hehe . em .. So angkat , angkat , angkat dan punye angkat nya ..Cerita menarik di bawah ! hahaha .. Saya nak tunjuk dulu gambar kawan2 saya yang datang menziarah . haha ..
Okay ! Sebenarnya gambar2 tu semua kat I-pad . So tak dapat nak upload ! Nak cepat ni . haha
And then dah siap angkat barang atas lori , kitorang pon buat rombongan pulang ke kampungku , syurgaku di JOHOR . haha . ada sesuatu yang terjadi taw ! Bak kata saudara saya >caca< , Peristiwa Bersejarah ! haha .. Mengong . Nak tahu apa jadi ? wiwiwiwi ....

Ops maaf ! Pemuda baju hijau Spoil kan gambar ! haha

okay ! pemuda baju hitam ! saudara saya . Di maafkan . haha

Haa .. Mesti korang pelik kan . Gambar lori je pun ! Siap nak tayang2 .. Tak pernah naik lori ke hape ! haha. Ada cerita taw di sebalik lori tu .. Korang cek lori tu . senget kan ? ha . Lori ni angkat barang saya pindah ! Actually ada 3 lori . 2 lori dah selamat sampai kat rumah grandparents saya . Tapi satu lori ni sesat pulok dah ! haha .. Then ayah saya call suruh u turn balik sebab dah salah masuk kampung daa .. err.. Dengan serta merta lori ni msuk kawasan rumah orang dengan tujuan nak pusing dekat halaman rumah tu . Haiyapaa ! apa dah ! Johor kan terkenal dengan tanah GAMBUT .! Yang lori ni pandai tak cek jenis tanah . Dushh .. TERBENAM lori tu .. haha .. Gambar tu masa awal lori terbenam . Start terbenam petang dalam pukul 5 kot . Bayangkan kalau dah 5 jam tersangkut kat situ . Nak terbalik lori tu . Huh ! Menyeramkan . Haha .. Then mintak tolong atok sedara saya yang merupakan pembawa JCB . Tahu tak ape ? Tak tahu search kat Google ye . em .. Then segala nya selesai dalam pukul 12 tengah malam . haha . Kesian jiran2 saya . Sampai negeri sembilan pukul 4 pagi . haha ..



Haa .. So rasanya dah terlampau panjang entry saya . Kesimpulannya , cerita saya sampai sini sahaja .. haha .. Okay bye ! Mishh u all ! hahaha .... 

    





Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

3 Comment:

fara said... Reply To This Comment

thank you for tagging me bebeh!!

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

salam..

Jemput join GA.. 40++ hadiah menarik utk dimenangi.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html

TQVM

Syira Rara said... Reply To This Comment

hai baru follow blog awak..kalu sudi singgah la blog sy n follow..blh share cerita (^_^)

Post a Comment