12 December 2011

Shoutmix Kene Bayar ? C-Box kan ada ..



Heloo bloggers .. Stalker2 leza .. How you ? Hehe ~!
Okay .. Hari nii kita semue digemparkan .. hikhik ...
Dengan Satu bertita kan .. hehe ,, Nak tahu berita ape ?
Let's continued reading yah ~! Peace ~! Wink wink .. Muah ,

Heyy ~! Hari ni saye blogging ,, Hehh ,, kebanyakan ber-story pasal shoutmix kene bayar mulai 2012 .. Kan ? hehe ~! Biase lah tuu ,, Mula2 je free ,, agak2 dah laku .. Bayar lah weyyy ~! Haha ~! Relax ,, Chill saje lah .. :) Okay ~! Memandangkan shoutmix pon dah berbayar ,, So perlu ke lagi kita nak guna kan nya ? Hah? haha ~! Maybe bagi sesiapa yang nak gunakan ,, SILAKAN ,, Saya tak halang pon ,, Tetapi bagi sesiapa yang rasa macam .. Uhhh .. Takda masa nak bayar-bayar .. Keluarkan duit semata-mata untuk Shoutmix je ,, hehe ~! >macam.saya< wink wink ,, So saya nak memperkenal kan satu lagi benda baru ,, Maybe ramai yang dah tahu ,, Tapi saya baru je tahu ,, So tak salah saya berkongsi kan ? Hehe ~!



Okay korang .. Yang di atas ini ialah CBOX ~! Benda baru yee ,, agaknya lah ,, Ini boleh menggantikan Shoutmix ,, Tapi kelebihan nya tidak lah seperti shoutmix ,, Hehe ~! Tapi okay laa .. kan ,, Hehe ~! Saya dah start gunakan CBOX ini .. :) Uhh ~! Sama je macam shoutmix .. Korang nak sign up untuk ini tak ? Heheh ~! Klik Sini .. ---> Sign Up cBox ... Korang tahu tak macam mana nak sign up ,, OKay .. Meh sini Leza tunjuk siket ,,

1) Tekan Link Di atas atau { SINI }
2) Isikan segala butir2 penting anda ,, 
3) Dah selesai ? Click Create My Cbox!

Okay .. So siap lah segalanya .. Mudah kan ? Korag jangan cepat gelabah laen kali ,, Relax ,, Chill ,, Cool ,, Yeahhhh ~! Hehe ~! Okay . That's all ,, Thank You For Reading ,, Hehe ~! Bye ,, Mishh u all ~!!


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment