01 December 2011

SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret


Ehem3 ~! Korang tahu tak hari ni hari ape ? Haha ~! Hari ni hari Anniversary Blog Kak Lyssa ~! Wah wah ~! Tahniah Kak Lyssa ~! Happy Befday To Your Blog ~! Haha ~! Dah genap setahun pun Umur blog akak ~! Macam umur anak sedare saye pulak ~! Hehe ~! Leza Salute seyh kak Lyssa .. Baru setahun blog da femes habes ~! Keluar Magazine lagi kan ? Tengok Sini ~! { SINI } Haha ~! Hebat kan ?


Heyy ~! Kalau korang Nak Join sekaki segmen kak Lyssa pon boleh .. Kan kan ? Klik banner kat atas untuk JOIN ~! Cepat2 .. Tak rugi tau korang ~! klik klik ~! hehe ~! :)

 Ahaa ~! Korang caye laa cakap Leza .. Tak rugi korang Join segmen ni .. And sesiape yang still lagi belom follow kak Lyssa ~! cepat cepat ~! Nak tahu kenapa korang tak rugi ?? jeng jeng jeng ~!!!!
  •  Blog Kak Lyssa memang GILA GEMPAK ~! Tutorial yang ada sangat2 lah membantu korang ~! Saye pun banyak guna tutorial kak Lyssa ~! Hehe ~! Thanks Akak ~! :)
  •  Kak Lyssa ni baek hati taw ~! If korang mintak tolong die buat kan ape2 tutorial ~! Perghh ~! Memang die buat kan taw ~! Baek kan ? 
  • Blog Kak Lyssa ni memang cantik lah ,, kemas ~! kire Complete ~! Package seyh ~! Hehehe ~! :)
  • Haa ~! Tips2 yang Kak Lyssa bagi memang berkesan taw ~! Korang nak tahu Tips ape .. Mari sini cek ~! Tekan [ SINI ] :)
Actually .. Banyak lagi taw kelebihan blog kak Lyssa ~! haha ~! Kalau korang nak tahu .. Rajin rajin lah jalan2 kat blog Kak Lyssa ~! Okay ~! Ops ~! Sebelum terlupa . Tolong bagi Komen dekat entry ni eh ~! Haha ~! Sayang Korang Ketat-ketat ...  Sampai sini je entry ni ~! Okay .. Bye ~! Muahahaha ~!


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

15 Comment:

~Jue Aziz~ said... Reply To This Comment

dtg mlawat dari segmen lyssa...
follow u

Sepulz said... Reply To This Comment

Hai saya dari segmen yang sama....salam perkenalan... datang lah berkunjung ke blog sepul ya.... http://shaifulazmi.blogspot.com

Cik Rose Cute said... Reply To This Comment

Hai saya dari segmen yang sama....salam perkenalan... datang lah berkunjung ke blog ya....

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Marina said... Reply To This Comment

akak datang terjah sini dari segmen lyssa.. :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

murni said... Reply To This Comment

dtg dr segmen yg sama :D
jemput singgah blog muni ..

http://moonibubblez.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html#comment-form

Niena Sofea said... Reply To This Comment

datang dari segment yg sama ..
sudah follow .. =)
nice blog ..
follow me back ..
http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

AinaHusna said... Reply To This Comment

Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Ida Firdausi said... Reply To This Comment

datang dari segmen yang sama.. salam ziarah!

NadyaBubble said... Reply To This Comment

salam kenal :)

from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Intan Wandalaara said... Reply To This Comment

hi.. singgah sini dear ;)

Lyssa Faizureen said... Reply To This Comment

Lyssa singgah sini . Wahh . Thnx dengan pendapat anda tu .. hehe .. dan Tengs jugak sebab sudi join Segmen dari Lyssa erk . Appriciate sgt ! <3

single M | double S said... Reply To This Comment

singgah diri dari segmen yang sama !

http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

wanie wonek said... Reply To This Comment

singgah n follow sini

Mira Adzlia said... Reply To This Comment

dr segmen same..da follow sini ^_^

Princess Yanti said... Reply To This Comment

hye dear..singgah n follow sini..jempot singgah n follow blog kite!

Post a Comment