15 December 2011

SAYA BELOG BUDAK KECIK 2011 .. Wink wink



Ehem3 .. Holla all .. :') Peace ~! Hehehe ...

Okay .. Hari ni kan saya sibuk dok mengusha belog orang .. Haha ,, Relax .. saya usha belog nye aje .. Bukan tuan empunya belog .. Ye dok ? Haha .. Okay .. So saye terlihat satu segmen ,, *aku.dah.lah.kaki.segmen* .. Okay .. Segmen tu di anjurkan oleh Hero malaya .. siapa pulak lah kan .. Fizo Omar ke ,, ehek ,, Bukan laa ,, Tu saya punya .. :) hikhik .. Abang Ben laaa.. Tak kan tak kenal kot .. Wink wink .. Nak tahu segmen ape ? Jom terjah ~! Fuhhhhhh ~!! *awal.ashaari*

BEN ASHAARI
click banner kalau nak join sekaki yee .. :')

Okay .. So saya nak memperkenal kan diri .. Haishh .. Bukan nak menjualkan atau memperagakan diri saya nii .. Tapi memang dah syarat abang ben .. Saye follow saje .. Korang tak tahu .. Diam .. Pergi usha blog abang ben dulu yee .. Hikhik .. Maaf .. Okay ... :')

Nama diberi oleh ibu bapa saya .. Dalam I/C yee ,, Noor Aleeza Fatihah Binti Zailan .. Opz .. before that .. Nama saya sememangnya Double E dan O yee .. :') So bukan lah saya saje nak menambah untuk glamour yee .. Peace ~! Okay .. Juz call me Leeza .. Hehe ..  Saya lahir tahun Lembu .. booooooo ... :') itu lah umur saya .. PMR Candidates 4 2012 .. :') prays 4 me yaa .. Tempat pertama saya menimba ilmu ,, Di Taska .. Sewaktu berumur 5 tahun .. wink wink .. Then di Tadika Kemas sewaktu berumur 6 tahun pula .. Okay ,, After that ,, Dari Standard 1 hingga 6 saya sekolah di SK Serting 3 Felda .. Negeri Sembilan .. :') Haha .. Okay ,, Form 1 saya melanjutkan pelajaran di Sekolah Berasrama Penuh Integrasi Jempol .. :') Also Negeri Sembilan .. Haha .. Melekat - lekat Negeri Sembilan kat diri saya nii .. Haha .. But in year 2011 .. I'm school in Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Jempol .. :') Wink wink .. Hehe ,, Ada kisah nya kenapa saya pindah dan berambus dari SBP tu yee ,, Shuttttt .. Okay .. Tujuan saya buat blog ni kan sebenarnya rahsia terbesar saya taw ,, Tapi demi Abang Ben saya relaa .. Haha .. Okay ,. Actually saya buat blog ni untuk mengembangkan pemikiran saya .. Supaya tak lah pemikiran sempit kan .. and blog ni jugak tempat saya luahkan pahit masam manis masin kehidupan saya selama 14 tahun nii ,, hehe .. Lagi pun dunia blogger ni banyak berikan saya tunjuk ajar sebagai seorang remaja .. Hehe .. And saya dapat lebih ramai kenalan blogging daripada facebooking .. Yah .. Sebab bloger kebanyakan nya jujur .. :) Okay ,, Cukup Syarat saya .. :'D Peace ~!! Okay bye ,, Muahhh ,, Mish u all ,, Take Care .. :') F .......


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

5 Comment:

Clara said... Reply To This Comment

hai! Selamat berkenalan..

comel blog ^^

gud luck 4 pmr thn dpan ^^

http://cerytara.blogspot.com/2011/12/blog-korang-dapat-top-10.html

http://cerytara.blogspot.com/p/stuffs.html

Leeza Zailan said... Reply To This Comment

haii ,, selamat kenalan juga .. thanks 4 the wishing .. :)

Eza Boom Boom :) said... Reply To This Comment

hello cik adik yang chomel :D cik akak datang singgah sini. Nama akak, Eza boom boom. Salam kenalan buat adik..^_^

p/s: Study awal dik, untuk gagah bertempur dalam PMR tahun depan. akak doakan yang terbaik untuk adik. all the best! :D

Leeza Zailan said... Reply To This Comment

hai cik akk boom2 ~! hehe .. salam kenal jugak .. tkz doakan sy .. insy'lh sy buat the best utk PMR :') F

~syahirah~ said... Reply To This Comment

hyep!
salam perkenalan~
dtg dari segmen abg ben,
comel la blog awak!

#eh,kite sebaya lah!gud lurk PMR tahun depan~

kalau free sudi2 la jenguk blog kite,

ainsyahirah123.blogspot.com

Post a Comment