28 December 2011

Oliday at Bukit Gambang Water Park !

Assalamualaikum .. Holla ! Hehehe .. :')

Uhuiii ... :') Okay lama kan saya tak update blog udoh ini .. Hihihi .. Tahu tak sebab apa ? Haha .. Pergi Holiday laa.. baru balik semalam ,, Letih teramat sangad ! Ngheee ,,, >.< So baru Hari ni saya dapat tenyeh lappy ni .. Hahaha ... Kejam ! >.< Okay .. Errr .. Kitorang pergi tak jauh mana pun .. Semenanjung Malaysia je punn .. >.< hehe .. :') Bukit Gambang Waterpark ,, nghee ... Err . Saya tak sewa apartment yang kat gambang .. Mahal ! Hahaha ... Bukan ape . Kitorang rancang dah last minute .. Mana nya nak dapat yang murah an .. Yang ada tinggal apartment satu malan RM500 lebiih jee .. Kau gile ? Ingat aku ni ape ? Jutawan ? Haha .. :') So kitorang cari laa homestay yang dekat2 situ je .. Cari kat internet je loo .. :') semalam pon tak mahal sangad . Okay2 je .. dalam RM100 lebeh .. hihi .. :') tapi series wookk .. Homestay tu best ! rasa macam tak nak tinggal kan homestay tu .. hihi ,,, :') Okay ... 

   Then , 26 December tu pulak ,, My birthday ... Nyanyi siket .. Happy birthday to me .. yaii ! Haha .. Birthday saya kali ni cukup gembira ,, Sambut Birthday kat Gambang Waterpark lah kan ,, Yuiiii ! :P Errr .. Hadiah ? Ayah saya belikan baju ,.... Mahal ohh baju kat gambang ,, haha ... :'P Mak saya belikan kasut .. Yaiii .. Kasut baru warna pink gitu ,, Omey ... >.< Hihihi .. Then macam biase .. Makan-makan laaaa ... Haha .. Makan kat KFC jee . Kek ? kalau befday mesti ada kek kan ? Haha .. Okay .. Kek saya kek coklat ,, Nyummm ! Sedap awwww... :') Hehe ... Then pergi jalan2 kat Teluk Cempedak .. Haha ... Tak beli apa pun .. Jalan2 cari angin je .. Nak rasa suasana malam kat TC kan .. haha .. :') Syok la jugak .. hihi ... Errr .. Lepastu pergi bandar Kuantan je kot .. Beli keropok lekor ,, Sata and others laaa .. Haha ... OKay .. So now , nak tengok tak gambar kami ? hihi .. hewhewhew ,,, Nehh !

Yaii .. Saya tudung pink sebelah lelaki kacak tu .. :')  

Haha .. Yaii !! Peace yawww ... 



Ahaa ! Kat atas ni gambar masa kat Teluk cempedak ,, Hihi .. Ngheee ... >.< Ta banyak pun .. Gelap laaa.. Kurang cahaya .. haha .. :'P 

 Kami ! hehe ..
Saya yang duduk kat atas peha budak laki tu ,, >.< 

Yawww ! aww aww.. haha ...

Opss ! Maaf ini sahaja gambar yang saya dapat tunjuk .. Gambar kami mandi manda .. err... CANNOT .. haha .. sebab ... emm .. sebab saya ... Tak pakai ,,, tettttttt ..... hahahha .. Okay ,, Byee !


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

3 Comment:

CINTA UNTUK KITA said... Reply To This Comment

hehehee.. paham sangat2.. ;p

Leeza Zailan said... Reply To This Comment

haha .. paham ye ? haha .. bukan dalaman .. luaran je okay .. >.< hekhek

Post a Comment