17 December 2011

Kebebalan Facebook ! Tawar hati dah ..



Heloo stalker semua .. Ehk .. Apa kenyit2 mata .. Haha ..
Okay .. So now .. Saya tengah marah nii .. Geram pun ada ..
Rasa macam nak tumbuk2 tampar2 jee .. Hehe .. Kat sape pulak kan ..


*Aku marah dekat benda alah nii ! 

Okay ! Korang perasan tak makin lama Facebook dah semakin menggila ! Ggrrrrr ! Aku marah nii .. Yang saya pelik nya ,, Tiba2 profile saya berubah 100 % .. Perghhh ,, Berasap siott .. Padahal saya tak setting apa2 pon .. Aduh3 .. Dan sebab kan benda ini .. Saya rasa malas nak berfacebook lagi .. Herrr .. Nak deactived !!!!! emm .. Dah la tu .. Ada pulak budak buat asap dengan saya .. Mana nya tak berapi kan .. ehehe .. Okay .. FACEBOOK ... Selamat tinggal yee .. saya main twitter , blogging , and skype jee lepas ni .. Takde masa nak facebook lagi .. Nanti kalau dah saya terbakar .. Dengan Mark Zuckerberg aku bakar ! Hahahaha ... Okeng ! Ko tunggu Mark Zuckerberg ! Hehehe .. Kejam kan ? Ngheee .. emm .. Apa nak jadi dengan facebook kan .. Lepas satu .. satu dia tukar ... Herrrr ... Benci benci .. Haha .. Okay tu je nak cakap ,, Byee ,, >.< :')

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment