06 December 2011

Happy Befday Honey



Heyy ~! Ting Tong .. Tong Ting ~! Hehe ...
Today .. 6 / December / 2012 .. Kan ? hehe ~!
Betol tak ? Macam tak percaye je kan ? Wiwiwi ..
Nak tahu sebab ape ? Nak ? Nak ? Betol ni ? Okay ~!
 
 

 Hehe ~! Befday ? befday siapa pulak ni ? Nak kate befday Leza .. Lame lagi .. Kan ? Okay .. Actually .. Hari ni Befday Fon Leza Nokia 1110i .. First Fon yang Leza pakai .. Ini lah ,, Sayang sangat2 dekat fon ni .. Every year Leza bagi hadiah kat fon Leza bile befday die sampai .. Tahun lepas Leza belikan Coverset yang baru .. Tahun ni tak kan nak beli coverset lagi ek .. Any suggestion ? Hehe ~! Nothing lah ~! Okay ,, Jom nyanyi same-same dengan Leza untuk Honey leza ni ,, Ye ye ye ,, Jom ~!!

 Happy Befday To You ..
Happy Befday To You ..
Happy Befday To Nokia 1110i ..
Happy Befday To You ... 

 Uhh ~! Happy nyee ,, Usia die dah 5 tahun pun ,, Saye start guna Fon ni masa saya berumur 10 tahun .. Lama kan ? Alhamdulillah .. It still beside me ,, Haha ~! And now ,, saya dah kurang guna fon ni .. sebab buat problem je ,, geramnyee ,, hehh ~! Rase macam nak CAMPAK kat longkang je ~! Gggrrrr ~! hehe ~! Tapi terlalu kejam lah pulak kan ? haha .. Mentang2 dah ada Fon baru ,, Lupa pulak yang Lama kan ,, Ish2 ,, teroknye ,, Saya tak nak jadi seperti Kacang Lupakan Kulit ,, Yerkk ~! Hihi .. Korang nak tengok tak Wajah ayu si cantik manis Nokia 1110i kepunyaan saye ? Hehe ~! Kalau sudi .. Tengoklah .. Kalau tak sudi ,, It's Okay ,, Saye tak kisah ,, Hehe ~!

 Omey tak ? Omey kan ? hehe ~!

 Okay .. Itu lah rupa si manis yang Bertakhta di hati saya selama 5 tahun .. Hehe ~! Naseb Baek tadi pagi saye dengar bunyi alarm Fon menandakan Befday fon ini ~! hehe ~! Okay .. Apa yang terpampang di screen Fon saye ini .. perlu dan wajib di abaikan .. ye ye ye ,, Hehe ~! It's Doesn't mean anything La ,, hehe ~! Kalau korang nampak just tulis AIZA FOREVER je kan ? Haha ~! Korang tak tahu apa makna di sebalik itu kan ? ehk ,, Just half of my friends je yang tahu maksud itu yee , hehe ~! Uh ~! Okay .. Nothing to say more ,, So ,, You wait for my next entry after this okay ,, Muah ~! Mish U all ~!! >.< Peace ~!

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment