10 December 2011

CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by CIK AYU



Moshi moshi ~! Hehe ~! Entry kali ni dak tak wujud moshi ke ape ,,
Saya dah tukar dan kembali kepada yang asal ,, sebab apa ? adalah ,,
Wink2 ,, Okay ,, Actually ,, that's not my aim meaning for this entry ,,
Hikhik ,, saya nak bagi tahu sayang semua nii ,, Saya join satu contest.
Asyek Join contest je ,, Bukan satu ,, Dah banyak pon kan ? So ? haha ,,


click banner to join this contest ~!

Okay korang ~!  Saya hanya mengikut syarat apa yang telah ditetapkan oleh penganjur .. So mereka suruh letakkan gambar bersama BBF masing2 .. So now ,, Saya akan tepek kan gambar KAMI yee ,, ehk jap ,, saya dengar ade orang berbisik laa ,, "Alahai .. Korang bukan Cantek nak Capap muka ~! Blah lahh" amboiii ,, Bisikan hati siape lah tu yee ,, :) Ta mao ta mao ,, :) hehe ,, jangan lah marah2 ,, tak baek tauu ~!



Okay ~! So ,, ni lah gambar yang saya akan tandingkan ,, :) Peace ~! nak cite siket pasal kami .. Boleh ? hhehe ~! Sudilah layan perangai leza yang pelik siket ini yee sayang ,, :) Haha ~! Okay ~! Kami ada 7 orang ahli .. Dan kami ada mencipta sebuah kumpulan ,, ataupun kiranya Geng lahh ~! Nama geng kitorang Simple ~! L.I.M.A.Z.A.W .. Apa maksud nya ek ? Hheehe ~! Okay ~! Tengok ini ~!
Okay ~! Ini lah ahli kumpulan LIMAZAW ~! Tetapi ,, kami juga bukan lah menghiraukan kawan2 kami yang laen ,, :) hehe ~! Kami juga bersama-sama dengan Aishah ,, Athirah ,, Dan yang laen2 lah ,, Okeng ? hehe ~! So ,, kat sini saye nak tag dua rakan bloggers saya boleh ? hehe ,, Okay ~! Jeng jeng ,, Siapa sasaran ku yaaa ,, :) hehe .. { Cik Yanti } .. { Cik manis eve } Okay done all ~! Korang nak join ? jom lah ,, hehhee ,, Okay bye ,, Mish u all ,, Muahhxx ~! :) Peace ~!




Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment