07 December 2011

Awak Dah Besa Sangat ? Huh !



Hip Hip Hip Kip Kip Kip Tip Tip Tip ~!
 Haiyaa ~! Ape bende alah budak Gedik ni meroyan 
Gedik ke ? ada lah siket kan ? Lumrah perempuan ~!
Hahaha ~! Okay ~! Apa pulak kene mengena dengan entry saye ?

 Okay ~! Korang tahu tak sebab apa secara tiba-tiba kepale Hotak saye nih terfiker nak buat entry ni ? tahu tak ? sebab nya saya meluat GILER tengok wall post dekat Facebook .. Ada yang Ber- mama papa .. Eeuuww ~! Bila checking info .. Allahuakhbar .. Baru 13 tahun dik oii ~! Muda nya mama yee .. Mama dah pandai cari makan sendiri ye mama ? haha ~! Ngengg .. Then , dah lah tu ,, ada pulak nak bercengkerama dekat wall post ~! amboii ,, hebatnyaa awak yee ~! Kalau betul pon rindu dengan "papa" awak tuu ,, private message je laa yee dik ~! Hehe ~! Maaf kalau ada antara korang yang terasa hati .. Kikiki ,, Ouhh~! Belom habes .. Lagi pulak saya nampak ada yang dah SHARE gamba diorang yang kononnya Sweet lah ek .. Pampang dekat Home Facebook orang ~! Astaghfirullah ~! Kalau bertudung okay lah jugak dik .. Tapi adik ni comell .. Suka hati lah ~! :) haha ~! Boleh ke macam tu ? Hishh ~! Saya jugak dapat dosa kan ? so ,, saya pon terpakse lah Meremove adik dan papa adik yee ,, hehe ,, Then , adik tak sayang ke dengan ibu bapa adik ,, tak tahu ibu bapa apa .. okaylah .. budak sekarang main speaking je kan ? Parents la dik .. hihi .. Parents korang hantar korang pergi belajar dekat sekolah .. Tapi some of them ada yang balik sekolah dapatnya BOYFRIEND woo ~! Hebat nya adek ~! Haha ~! Kan ? Tabik springgg lah adek ~! wink wink .. Kalau impian parents awak tak tercapai baru lah awak menyesal kan .. So masa tu Nasi dah jadi apa ? Basi dah kan .. Tak boleh nak buat apa .. Awak nak makan ke nasi basi ? koman2 pon bagi Miooww makan .. hehe ,, Kan ? ehmm ,, Okay2 ~! Saya rasa cukup sampai sini saya nak menyedarkan adek2 saya yang amat saya sayang ~! So , adek fiker2 kan lah yee adek ~! Okay bye ,, Mish u all ~! :) peace  ^_^


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

7 Comment:

Cik Gee said... Reply To This Comment

budak zaman sekarang ni mmg advanced... itu lah, akhir zaman... doa2 la moga dia dapat petunjuk. amin..

hehe.

Miss Aten said... Reply To This Comment

huhu itulah dia dak zaman skg !!! jeng2~~~ ayoyo... nak2 melayu.. malu deh ! sabar je lah... memg ptot remove... awk nsihat dia pon oke pe.. :)

CINTA UNTUK KITA said... Reply To This Comment

salam dik.. sama macam kes akak ek.. geramkan followers entah ke mana.. hmm tadi akak ada try follow blog adik ni, tapi tak appear gak lagi.. papepon, kita tunggu jelah nanti jap2 g ok kot.. ;P

CINTA UNTUK KITA said... Reply To This Comment

adik!! followers adik dah appear.. hehe akak dah follow.. akak punya followers je entah apa nasibnya tak tengok lagi nie.

Leeza Zailan said... Reply To This Comment

hehehe .. cik gee .. haha .. moga diorang dapat petunjuk ek ,, insy'lh ,,miss aten : hehe .. okay kak ~! nak nasihat takot diorang srang sy pulak ~! :) cinta untuk kita : okay kak .. thanks eh .. tadi sy punye pon tak wujud followers nye ,, ni dah wujud ,, thanks godness lhaa ~! :)

nurmujahidah said... Reply To This Comment

muja follow,, jom join says.my.. sama ngan churp2,, bleh pilih iklan yang kite nak :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/ape-itu-saysmy.html

Leeza Zailan said... Reply To This Comment

miss muja : says.my ? saye tak pandai lah nak buat2 bende tu ,, baru merangkak dunia blog :)

Post a Comment