22 December 2011

Aku mulut Longkang ! Aku barua ! Terima kasih !

Assalamualaikum .. Hai ...
 
Okay sorry sekarang aku bad-mood .. Okay .. Aku mulut longkang ! Aku barua ! Thanks lah kawan cakap aku macam ni ! Aku suka sangad2 .. Aku hargai percakapan kau .. :') Kalau kau baca entry aku ni then kau nak cakap macam2 pasal aku .. Suka hati kau ! Kesah ape aku ? Puihh aa.. Salah ape aku kat kau sampai satu kampung kau nak burok2 kan aku ? Salah ape ? Aku tak tahu aa hidup aku ni cukup malang ! Aku anggap kau sebagai kawan baik aku ! Tapi ape yang aku dapat ? Hah ! Caci ? Terima kasih ! Kau nak sedih sampai menangis melalak sampai guna satu kotak tisu nak lap air mata kau bace entry aku ? Silakan ! Kau kaya kan ! Hahh ! Okay lah weyy .. Seriously .. Aku kecewa + sedih dengan kau ! Kau nak mencarot kat aku ? Sila kan lah .. Coment je kat entry ni ! Okay ? Ops .. Untuk yang marah gila2 kat aku tu .. Cakap mulut aku mulut longkang ? Hahaha ~! Selongkang-longkang aku nii tak lah sampai mengata hebah kat orang pasal keburukan Kau ! Ada aku buat macam tu ? Maybe orang yang mengate aku tu lagi lebih terok mulut nya .. Kan ? Hahaha .. Okay lahh .. Daripada aku menambah dosa macam KAU mengate , Mengutuk , Menghina orang ! Baik aku diam2 .. Hah .. Aku tak nak lah join MULUT JAHAT . Kan ? Okay thanks ye kawan .. Aku sayang kau .. Terima kasih ! :') Ops .. Nak cakap .. Aku tak kan kacau kau dan kau jangan kacau hidup aku ! Boleh ? Okay ? Haha .. Bye .. Assalamualaikum .. :')
 Terima kasih jadi kawan aku ye .. Apreciate it MUCH ~! :')

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

4 Comment:

lili hinata said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Reply To This Comment

sedihh nye . haha ! PADAN MUKA !!

Anonymous said... Reply To This Comment

sedihh nye . haha ! PADAN MUKA !!

Leeza Zailan said... Reply To This Comment

So ade aku kesah la ? Dah laa ! Jangan kacau aku ! boleh tak ?

Post a Comment