27 November 2011

Uhh ! . ! Keletihan Di Rumah Fara ! . !


Holla ~! Hip hiP HoRrayy ~!! Lalalalalaa ~!!
Uhh ~! Walaupun sangat penat .. Tapi ..........
Leza kene kuat lah nak update blog kan ... hehe
Untuk sayang2 Leza ni ~! Ehe .. Jom ~!! Crettt crett ....
 


Okay ~! Hari ni ada kenduri kat rumah Fara , (Budak sebelah meja saya kat sekolah) .. Haha ~! Hari ini Hari bahagia mereka sekeluarga .. Menerima ahli baru dalam keluarga .. Wah ~! :) Fara melangsongkan perkahwinan nye ,, Crett crett ~!! Opss ~! Maaf ~! Bukan Fara yang berkahwin .. Akak dia la ,, Comel ~! Hehe ~! Mude sangad fara kau nak kawen .. Kau punye *Ehem-ehem pon parents kau belikan ~! eh eh eh .. Jangan fiker BIRU ~! Maksod saya Baju sekolah ~! Haaa ~! hehe ~! Maaf Fara ~! Kita masih terlalu muda untuk Ber Kahwin ~!! Hehe ~!! Sayang Kau lahh ~! Sangad ~!

Uhuu ~!! Ehk korang ~! Syok gilerr Lah tadi .. Hehe ~! Saya pergi bersama Syamimi naek .. Bromm bromm ~!! Naek motorsikal lah ~! Saya  drive .. ehe .. *ape.kau.fiker.aku.tak.pandai.bawak.moto?* Hehe ~! Ingat kan nak exercise {jalan.kaki} .. Tapi .. memandangkan kami ini terlalu lah rajin kan .. So .. naek lah bromm bromm ~! Ehe .. Merempit seyh pakai baju kurung ~! Acececehh ~! Melebih nampak saya nih ~! Okay .. Continued our story .. Hehe ~! Ouch ~! Raja sehari nye .. Pergh ~! Cukup Mantap ~! Cun melecunn ~! Meh sini tengok gamba ni ~!! Lalalala ~!! :))

Yang perempuan itu akak fara .. Comel kan .. Nama die Asyikin
agaknye .. hehe ~! Comel2 .. Sweet sangad ~!

Ahaa ~!! Wah nampak seronok je kan .. Rasa tak sabar pulak nak jadi Raja Sehari .. Uhh ~! Astaghfirullah ~!! Saya baru 14 tahun .. Gatal nyaa .. Haha ~! :) Okay .. Kami sampai pukul 12.30 .. Dan balik pukul 2.30 .. Whoaa ~! Giler Kentang Lama kan ? haha ~! Standard lah .. kalau dah jumpa gang .. Bergosip lah ~! Hahaha ~! Mak Jemah ~! Lalalala ~! Haha ~! Sedang sedap2 .. syok2 kami bergosip .. Tiba-tiba akak fara datang ~!
 
       Akak Fara : Oi fara .. Kawan kau kat luar tu .. Pegi lah tengok .. >ayat.sendiri<
       Fara           : Kawan ? Sape wey ? >Da.cuak.~!Kot-kot Ehem2 die<
 
Tiba - tiba ~!!  Satu jeritan kuat kedengaran ~! Prittt priTtt ~!! " Wanah ~!!! " Ouhh ~!! Safwanah isteri Bruno Mars datang rupanya .. Haha ~! Ingatkan siapa la .. Hishh kau ni Wanah .. Buat Saspens je lah ~! Haha ~! So .. Dah alang2 si Safwanah dah ada .. algi meriah laa kami bergosip ~! Hehe ~! So .. Selama 2 jam kami kat sana .. ada lah beberapa keping gambar yang dapat di ambil ~! Ini saya tunjuk kan yeh .. Mari dekat mari dekat ~! Hehehe ~! >.<

 Saya dan Mimi ~! makan - makan ~!

 Ridhwan dan Aidil fauzi ~! Makan je korang ~!

 Ouch ~! Fara .. tuan rumah ~! Comel nye

 Hehe ~! Ini saya ~! Makan ayam ~! Nyummy ~!

 Pengantin Perempuan nak berarak ~! Agaknye ~! 

 Ahaa ~! Da sampai tempat tuju ~! Sweet kan .. :)

Ridwan ,, Saya ,, Mimi ~!! (kacau daun) hehe ..
 Ridwan dan saya ~! Kawan saja ~!

 gambar lari .. tangan sape la yang tangkap ni .. 
Fara kot .. maaf maaf ~! peewitt ,, comel ta saye ?

 Ini mata agak laen .. Haha ~! Leza leza .. :)

 Haiyapaa ~! Comel nye budak kecik ni .. KECIK ?

 Haa ~! Yang ini nanti saya cerita apa kisahnya ~!

 saudara - mara fara ,, abang cu eh ? enta la hai ,, 

 Saya . Mimi .. Wanah ~!! Anehh ~! :P

 saya .. Mimi .. Fara ~! wekkk :P hehe

 Wanah .. Fara .. Leeza .. Siape tu ? hehe

 Ouchh ~!! Cun kan gamba2 nih .. ehee .. :) ouchh .. Ade 1 gambar kat atas tadi saye ade cakap kan nak story sebab apa ,, alahhh .. gamba yang ini lah .... 
 
 
 

Hehe ~! Kenapa dengan gambar ni ,, Ouch ,.,, Mase ni tiba2 tangan tertekan button kamera ,, Haha ~! Korang Teliti betol2 gambar tu ,, ade rupa rambut hitam panjang kan ? nampak tak ? Tak ? lantak lah ~! Haha ~! tapi menarik lah gamba ini ~! Hehehehe ~! Muah3 ~!! Haha ~! Okay .. Rase nya sampai sini sahaja entry saya kali ini .. hehe .. Penat menaip ... wekkk ... :P Okay bye all ~! Muahh ~! Sayang korang ~!!


 

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment