17 November 2011

Skip School For Today ~!!



Holla ~!! Bonjour ~!! Peacee ~!!
lalala ~!! hari ni Leza and the gang ~!!
Ponteng sekolah ~!! Yahuuuu ~!! hehehe ~!!
Aik ?? ponteng ke ? tak lah ~!! Skip je ~!! hhe ~!!



Lalala ~!! Syok habes ~! haha ~! actually ,, kami ponteng sekolah sebab Cikgu bagi announcement .. *Perhatian kepada pelajar perempuan tingkatan 1 dan 2 .. Hari khamis kite buat gotong royong membersihkan tandas ~!!* Whoaaaa ~!! Cikgu ingat kami rajen sangad ?? lalala ~!! Tak Layan ~!! maaf ~!! Hehe ~!! ^_^ .. Leeza sebenarnya bukan malas ,, tapi leeza bosan ~!! kalau tandas asyik2 muka leeza ~!! Perghh ~!! Ade Cop Tandas ke muke leeza nih ? lalala ~!! Haha ~!! Jadi .. Saye memohon ampun dan maaf kepada cikgu yerr ~!! maaf kan kami cikgu ~!! Please ~!!! ^_^ Heheh ~!!



Lalala ~!!! hehe ~!! saye pasti cikgu2 saye semuenye baek2 hati belaka !! Terima kaseh cikgu ~!! saye janji ,, esok saye datang !! lalala ~!! Okey sambung ~!! hehe ~!! Gang LIMAZAW terbaek larhh ~!! WA SALUTEE ~!! lalala ~!!! Hehe ~!! Weyh !! Esok kite maen game ape pulak ~!?? Sahiba ?? Saidina ?? Juta Riya ?? Or .... Korang nak buat ketupat ?? lalala ~!!! tapi Syok Gila Kentang seyhh maen Sahiba dengan Korang ~!! Chaiyaaa ~!! Terbakar otak weyy ~!! Dah la tuh ~!! Bahasa Inggeris weyh ~!! TERBAEKK ~!! saye tahu ,, korang tercabar kan dengan pelajar Kolej Yayasan Saad ~!! hehe ~!!

 
Okay ~!! Sebenarnya ,, permainan Sahiba nih banyak kelebihan dan kebaikan taw ~!! awak2 semue boleh improve awak punye English ~!! kan ?? lalala ~!! hehe ~!! bajet je lah leeza nih ~!!! hehh ~!! BENCI AKU ~!!!


Nak benci leeza ?? Benci saje ~!! lalala ~!! Tak kesah ponn ~!! Yang penting saye bahagia ~! kan ? hehe ~!! okeng ~!! Saye takde idea nak tulis ape lagi ,, sampai sini je 4 this time ~!! bye ~!! ^_^

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment