14 November 2011

Sayang Awak ~!!



Malam ini Suasana Cool ~!!
Jyeaahhh !! biaselhaa ~! malam ~! kan ~!!
hahaha ~! ^_^ 
malam ni leza nak celoteh pasal ....
Awak yang saye sayang sangad2 ~~!!



jyeahhh ~!! relax laa .. Cool ~!!
saye bukan sayang lelaki !! NOO ~!!!
sayang saye untok sesiapa sahaje ~!!
and now ,, saye nak cakap saye sayang...
Nurul Azziera @ yuyun ...
lalalalala ~! tak peduli awak2 nak cakap ape ~!
Ade saye kesah ~! awak jeles kan sebenarnye ~!
hehehe .. ^_^ cakap je lah ~! jangan malu ~!!



Hehe ~! comel tak ? comell kan kan ? ni gamba saye dengan kawan saye ~! my BFF more cute kan ? jeles nih ~!! hehe ~! ni gamba curi2 kat FB kawan saye lah ~! Sorry ~! hehe ~!
Saye BFF dengan die sejak standard 1 ~! whoaa ~! lame kan ? sayang die sangad ~! tapi tak bermakna saye tak sayang kawan2 laen ~! saye sayang korang semue ~! hehe ~! kitorang ade name khas ~! juz both uf us taw ~! nak taw ~!! jyeahhh ~!!!!!

Azziera + Aleeza ==> Azziela ~!! suke suke suke ~!!

Hehe ~!! comell kan kami ? jeles tak ? haha ~! sebenarnye ,, ade banyak lagi gamba yuyun dengan saye ~!! nanti saye upload ~! nih line saye ponn ~! hehhh ~!! siputt ~!!

hehehe ~!! saye sayang die sangad2 ~!! kalau bergaduh dengan die ~! tak sampai sehari ~! kadang2 die pujok ,, kadang2 saye pujok ~! haishh ~! macam2 ~! 
Sometimes tuh kalau die rapat dengan orang laen ~! saye teramat JELES ~!! hik3 ~!! jangan marah ~!! ngheee ~!! jeles kan tande ?? sayang ~!!! haha !!!!
die teramat lah baek dengan saye ~!! sayang sangad ~!!! tapi bukan die sorang je ~!!! ehk awak yuyun ~!! jangan nak kembang ~! kuncup kan balek ~!! hehe ~! saye ponn sayang kat yang others !! Actually ~!! my beloved LIMAZAW ~!! BFF kan ?? hehe ~!! 
Rasenye sampai sini je ~!! next entry saye story pasal LIMAZAW okeyh ~! bye ~!! ^_^


^_^  muahhhhhhh ~!!!!!!!!!!!!!

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment