16 November 2011

Bengkel Terbaek !.!..

 




Haii haii haii ~!! awak2 semue sayang saye ?
Heheh ~!! terima kasih ~!! saye ponn sayang awak2 semue ~!
^_^ Hehe ~!! lalalalaa ~!!
tadi kat sekolah ,, KAMI ada bengkel ..
Aik ? bengkel ?? Khursus lah ~!! Silap pulok ~!!
hehehe ~!! Syok Gile Habes ~!! hahaha ~!!! First Time ~!!
 
 

Skema lah pulak leeza ni ~! Adohh ~!!!
tapi .. saye memang dilahirkan untuk menjadi ,,
BUDAK SKEMA ~!! haahahaha ,,, >.<
okay ~!! sambung cerita saye ~!!
Tadi saye ade khursus ... Bahasa Melayu ..
Cikgu Masri yang anjur ,, whoaa ~!!! >.< hehe ~!
Cikgu nak ajar cara2 untuk menghasilkan Karya ~!!
Hebat ~!! biase lhaa ~!! Cikgu siape kan ?? hehe ~!!
Cikgu Masri memang hebat ~!! malah anak muridnye juga ~!
 

Hahaha ~!! lalala ~!! Ape awak2 nak cakap .. cakap saje ~!! hehe ~!! okay ,, Sekolah saye ,, Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Jempol ,, telah menghasilkan Sebuah Buku Berjudul .. Sewangi Ambar Kasturi ~!! And now ,, dah ade 5 siri buku itu ~! hebat kan ? dan karya2 yang tersirat dan tersurat di dalam Buku itu adalah hasil tangan dan minda pelajar2 dan guru2 SMKSJ ~!! haha ~!! Malah ,, buku2 itu sangat laris di pasarkan ~!! kalau awak2 semue nak tempah ~!! boleh hubungi SMKSJ atau saye .. hehe ~!!! Pengedar lah konon ~!! Puihh ~!! lalalala ~!! Memang Tak rugi lah korang ~!! ape awak2 fiker mudah ke nak menghasilkan karya ?? haa ? sajak saye yang Pendek tu pon punye lah berejam memikir ~! lagi pulak Cerpen ~! hehh ~!! Dahsyat ~!! hehe ~!! Okeng ~!! Daripada ilmu yang saye dapat daripada Cikgu Masri untuk bengkel ini ~!! saye telah berjaye menghasilkan Sebuah sajak ~!! Hebad ?? Tidak kott ~!! haha ~!! Ini link bagi sesiapa yang berminat nak bace karya saye ~!!
Okeh ~!! Selamat Membaca ~!! hehe ~!! Cer bagi komen sikit untuk sajak itu .. keyh ? Thankz ~! ehh ~!! belom habis lagi laa cerite saye ~! Haha ~! Seterusnya ~! masok babak kedue ~!! wah ~!! macam berlakon pulak kan ? Kikikiki ~! :P hehe ~! Saye dan kawan2 saye bergerak menuju ke surau selepas khursus habes ~!! whoaaa ~!! ramai nye orang ~!! haha ~!! Gayat je .. macam tak pernah nampak orang pulok ~! lalalala ~! kami ponn dudok melepak lah ~! Hehe ~! Chill ~!!nghee ~!! ada lah dalam satu jam kami dudok melepak sambil tuu buat lah senaman mulut sedikit ~!! hehe ~!! :::mengumpat.lah.tu::: haha ~! bla bla bla ~!! terase letih teramat ~!! so ,, terpakse berjalan kaki pulang ke rumah ~!! uhhh ~!! jauh ~!! On the way tu ,, kmai ponn singgah kedai Abang Ice Blend ~!! Nyummyyyy ~!!! Ice Blend Cokelat 1 ~!! memang tak rugi woo ~!! RM2.00 je ~!! hhe ~!! sedap ~!! nyummyy ~!!!

Okayy ~!! nampak menarik kan ~!? takde jual kat tempat laen ~!! wekkk ~!! haha ~! so .. kami ponn jalan pulang sambil meratah ice-blend yang kami beli tadi ~!! bla bla bla ~!! sampai rumah ~!! hahahaha !! Okay bye ~!!

P/S :: Sory ,, entry kali ni kurang menarik ~!! No Idea ~!! lalala ~!! hehe ~!!


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment