19 November 2011

Romeo .!. Juliet ! . !


HolLa ~!! HeLlOw ~!! Lalalalala ~!!
Now ,, jam rumah Leeza tepat pukul ....
5.20 pagi .. PAGI ?? Petang lah sayang ~!!! 
Hehehehe ~!! Bergurau ~!!! lalalalala :P ^_^

Lalalala ~!! Ouchh ~! Okay .. No JOKE here ~!
Back to our title ~!! Romeo ~! Juliet ~!
Okay ~!! Meh sini dengar Mak Jemah berstory
Lalalala ~!! Bace bukan DENGAR ~!! hehh ~!!



Hari ini mungkin Bukan hari kebahgiaan buat saye .. Mungkin sahaja Tuhan hendak menguji kekuatan ,, kesabaran hamba nya ,, Kan ? Tapi ... Sanggupkah saye Menempuh ini semua ? OUCHH ~!! Tidak mungkin kan ? Lalalaa ~!! Tuhan akan memberi dugaan kepada hambanya yang KUAT ~! Jadi tidak mungkin saye tidak mampu ~! Uhh ~!! I have to Be Strong ~!! BE STRONG LEEZA ~!! Lalalala ~!!


Lalala ~!! Ouchh ~! Okay ~! Saye harus percaya Qada' dan Qadar tuhan .. kan ? hehh ~! Saye kene terima hakikat ~! YOU WILL NOT BE MINE FOREVER AND EVER ~!! Uhh ~!! Isokay ~! Hehh ~!! Kak Puteri ... Saye sayang akak sangad2 teramat sangad ~!! Saye tak mungkin boleh kecewa kan akak ,, Kan ? emm ,, Mungkin di mulut akak berkata .. "Akak kawan saja dengan dia" .. Hehe ~! Tapi .. Di Hati ? ehk .. Lain Di Mulut , Lain Di Hati ,, Lalala ~!! :) And I promise with you will not take your's ~!! Lalala ~!! I'm Promise My Beloved Sis ~!

Lalalaa ~!! Ouchh ~! Now ,, it's your time Farish ~! Haha ~!! Macam nak bunuh jep ~! Tak lah ~! I don't want to be a murderer ~! Yeahh ~! Hehh .. Awak tahu ke saye suka awak ?? Tahu ? Bagos lah ~!! Tak tahu ? Lagi Bagos ~!! Aik ? Due2 bagos ~! ape yang tak bagos kan ? Haha ~! Oke .. Bagos kalau awak tahu ,, Sekurang-kurang nya tak lah saya simpan perasaan saye kat awak nun jauh kat Lubuk kan .. Haha ~! Then .. Bagos kalau awak tak tahu .. at least ,, saye tak lah malu sangad kalau berChating or berKomen dengan awak ~! Lalala ~!! Haha ~!! Kan kan ? ehk .. Kenapa awak yang saya suka ? Kenapa tak Orang lain .. Kalau Orang lain Maybe saya bahagia dengan DIA sekarang ~! But .. It's just MAYBE ~!! ehk .. Haha ~! Farish .. Saye tahu awak tak suka bace Blogger kan .. hehe .. That's why saye luahkan perasaan kat blog yang comel nii .. Lalala ~!! Awak baek ~! Awak comel ~! Macam winnie the pooh kan ? haha ~! Awak suke kartun tu sebab .. Kak Mira pon suke kartun tu .. Serasi nye korang ~! Hehe ~! But .. Saye tengok awak comel macam Teletubbies ~!! Oo.oowww ~!! Comel bunyi tu kan ? Macam suare awak ,, MAYBE ,, sebab saye ta pernah dengar suare comel awak .. Haha ~! Tengok nii Muke Farish Comel Macam teletubbies ~!! Hahahahahaa ~!!! ^_^
 
Comell nye awak ~!! Opss ~!! Milik orang .. haha .. Farish .. Awak tahu tak saya happy kalau awak Online .. Saya harap awak akan tanya khabar saya .. Tapi .. Tak terjadi pon .. Tak ape .. :) i'm smile for you .. Saya happy kalau awak Like status saye .. Saya happy kalau awak Komen status saya .. Haha ~! Tapi .. Berakhir dengan tandatanya .. :) i'm smile for you .. Hehh ~! Senang Cerita ,, saye happy lah kalau awak ade dengan saya .. tapi .. Tak mungkin akan terjadi ,, sebab awak akan selalu mendampingi princess awak ~! Caring nye awak ~! Haha ~! Okay .. Saye rase cukup sampai sini untuk Farish .. Haha ~!! 

Okay ,, Now .. Kak Puteri Amira yang saya sayangi .. Lalalaa ~! Saya cakap saya sayang akak .. Tapi .... Kenapa saya sanggup tikam akak dari belakang kan ?? Bodoh nye saye .. Haha ~! Yee ,, Saye sangat sayang Akak ,, saye kenal Farish pon dari akak .. Kan ? Jadi .. saya tak mungkin mencintai dia macam mana akak sayang kan dia .. kan ? haha ,, Saya mintak maaf kat akak kalau kehadiran saya dalam hidup akak adalah pemusnah segala kebahgiaan akak dengan dia .. Saya bersalah ~!! Uhh ~!!

 

Hehh .. Saya harap akak maaf kan saya .. ehk .. Akak baek dengan saya walaupun akak tahu saya suka orang yang akak sayang .. Kenapa ? Maybe akak nak jaga hati saya .. Kindness .. :) Hehe .. Saya rasa tak puas hanya seminggu dapat mengenali akak .. Mungkin kalau lebih lama .. saya lebih memahami akak .. Dan saya tak mungkin menyakiti hati akak .. Tapi .. Semua dah dirancang tuhan kan ? Hehe ~!! Saye berserah saje .. Akak ,, Saye janji tidak akan menyukai Farish .. uhh ~!! okay akak .. Saya rasa sampai sini sahaja .. saya doakan akak bahagia selamanya dengan Farish .. Bye .. Assalamualaikum ..


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment