15 November 2011

Bosan Tahap Kritikal !.!.



Ah Lan Wa Sahlan ~!!
Yaayy yaayyy yayyy ~!!!
Di pagi yang sunyi ini .. jam sudah menunjukkan ~!
whoaa ~!! gilaaa ~! 12.04 minit pagi ~! 
kenape tak tidoo lagi nii ~!! HAHA ~!!
 


yaaa yaaa ~!! saye terpakse berjaga malam ini ~!
atas sebab2 tertentu ~! hehe ~! but ,, isokay lah ~!
small matter ^_^ Chilll ~!!
and now ~!! dalam situation ~!!
Bosan tahap kritikal ~!!!! hahahaha ~!!
 

Tolong !! Tolong !! Tolong ~!!!
saye sangad2 memerlukan teman hidup ~!
wahh ~!! meggedik saje ~!! haha ~!! tak de lah ~!
ngheee ~!! ekcely ,, kalau takde BOYFIE memang bosan kan ?? 
heh ~!! saye nak imbas kenangan dulu ~!! jom jom jom ~!! nghee
 
 
saye dulu ,, ade boyfie yang sangad hensem , cute .. n baek ~!! saye sayang die sangad2 ~!! sekarang umor die ,,,  19 tahun ~!! wahh !!! jauhkan jarak dengan saye ?? hahah ~!! tapi .. Cinte tak mengenal usie ~!!kalau da suke ape ponn boleh ~! die kawan abang saye ~!! haha ~!! mule2 ,, die just jadikan saye sebagai adek angkat die je ,, tapi lame2 ,, die start suke saye ~!! and saye ponn start suke die !! haha ~!! GILA kentang~!! dan kami ponn bersame ~!! hehe ~!! die cakap yang die akan tunggu saye sampai habis belajar ~!! teruja sesangad ~!! now ,, die ponn sedang sambung belajar dekat Kedah kot ~!! Ijazah tak silap ~!! die nak jadi Doktor pakar mate ~!! haha ~!! tapi .. lame2 .. perangai die mule berubah ~!! dan saye ponn selidik lah !! ehkk !! kecewa nye saye bile dapat taw ~!! die Penipu ~!! die ade kawan perempuan yang cantek ,, tak silap name die MONA ~!! tapi saye tak pasti itu awek die ke tak ~!! haha ~!! yang penting !! diorang sangad serasi ~!! whoaaaa :P wekkk ~!! haha ~!! and saye rase sangat cemburu ~!! hehh ~!! siape tak jeles kalau Boyfie kite serasi dengan perempuan lain kan ? haha ~!! KOMFOM jeles ~!! and saye ponn cakap lah kat boyfie saye ,, kite tak sehaluan ~!! heh ~!! bangang nye saye ~!! and lame2 kami CLASH ~!! DAMNN ~!! hati saye hancurr ~!!
 
 
hehh ~!! sekarang ~!! saye tak contact die lagi .. dan sedang mencari insam seperti die ~!! Epit ~!! I love u so Much ~!! hehh ~!! okey ~!! gudbye ~!! ^_^






Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment