21 November 2011

3 Hari Kehidupan Ku . ! . !


Hai uols ~!! Soley Ley Soley ~!! Lalalaaa ~!!
Haha ~!! Lame dah kan Leza tak update  ..
Sory .. Bit busy laa .. Haha ~!! Biase lhaa ...
BUDAK SEKOLAH ~!!! kan ?? Hehe ~!!




Haha ~! Comel kan kami ? Hehe ~! Perasan pulak ~!
Okay ~! back to the title .. Yeahhh ~!! hahaha ~!!
3 Hari KehidupanKu .. Aik ?? Pelik je bunyi kan ?
Habes sebelum ni Leza tak hidup ke ? lalalala ~! 
Haha ~! Bukan itu maksod saye .. Aduhhh ~! 
Maksodnye .. entry kali nii Leeza nak story tentang
kehidupan Leeza selama 3 hari
Iaitu pada hari Jumaat ,, Sabtu dan Ahad ~! Hhehe ~!
Awak2 semue nak tahu ? Jomm ~!!! Lalalala :))



Jumaat ,, 18 November 2011
 Okay ! Jumaat kan last sekolah .. Haha ~! Kami bergambar sakan di sekolah ~! Tapi .. Maaf ~! Hasil gambar yang saya akan tayangkan sebentar lagi di Ciplak atau di Curi dekat Aisyah punye Facebook ~! Lalala ~!! haha ~! Tapi malangnye .. kami di suruh untuk berkumpul di dewan terbuka .. Uhh ~! Terase diri macam Orang Stupid ~! haha ~! Duduk lepak dewan terbukan ,, main BINGO ,, buat ketupat .. Haiyaa !~!! haha ~! Dapat 'snap pich' sedikit sahaja ~! Maaf awak2 semue yang Leeza sayang ~!











Okay ~! Kat atas ni sewaktu kat sekolah .. so pagi lah kan .. Hehe ~! Malam pulak saya ade aktiviti laen dengan keluarga ,, Haha ~! Actually .. Rumah uncle saye ade buat Kenduri .. haha ~! Anak die kawen lah ~! Takkan uncle saye pulak kawen .. Haha ~! :) memang sangat bosan ,, sebab malam tu saya dan abang saya yang fahmi sahaja yang pergi ,, sebab adek beradek yang laen tak balik lagi .. Haha ~! Tak syok ~! so ,, tak banyak lah gambar saya ~! Haha ~! Okay ,, Tengok Bawah ~!!! :) lalalalaaa ~!!






Sabtu ,, 19 November 2011 
 Ahaa .. Hari Sabtu pulak .. malam sahaja aktiviti kami di rumah Cik Din Mini ~! Uncle saye lah ~! Haha ~! Sebab my siblings balek rumah tengahari .. Haha ~! So ,, petang tu just lepak2 kat rumah ~! Hehe ~! For malam .. Kami 5 beradik bergambar sakan giler kentang sayang ~!! Haha ~! Sebab siblings saye jenis Pantang nampak 'PORT' agak cantek .. Fuhh ~! Penuh memory laa.. haha ~! Ni yang kami dapat snap .. tapi tak semue lah saye masuk kan eh ,, Tengok je mane yang ade ~! Haha ~! :))








Haha ~! Gila kan gamba2 kami ? Haha ~! Sorry to say la Broo .. Kitotang kalau depan kamera memang OVER ACTING ~! Laalala ~! Suke hati awak2 semue nak cakap apa .. Kami tak kacau kehidupan korang pon .. Kan ? Haha ~! lalalalalaa ~!! Okay ... Haha ~! Untuk hari Sabtu sampai sini sahaje .. Continued the next day sayang ~! Jomm ~!!!


Ahad ,, 20 November 2011
 Hehe ~! Untuk hari Ahad ,, Anak Cik Din Mini bersanding .. Haha ~! Aik ? bila pulak nikah ? Haha ~! semalam laa .. tapi saye tak sempat snap gambar .. Hehe ~! Okay ,, For that day ,, Kami dah pakai cantek2 seyh ~! Ape lagi .. Bergambar lagi banyak lah kan .. Haha ~! Series saye cakap ,, siblings saye memang perangai giler2 .. Haha ~!! Meh sini tengok ~!!! 





Ahaa .. hehh .. Ini sahaje yang saye dapat upload ~! lalalaa ~! Haha ~! Banyak sangat ~! Kan ? Haha ~! Okay ~! Saye penat sangad2 Hari Ahad tu .. Walaupun saye tak tolong apa2 .. hanya tolong MAKAN ~!! Nyumm Nyumm ~!! Patot lah gemok ~! Makan je ~! Haha ~! Suka hati ~!! ... Hehe ~! Tapi keseluruhan majlis .. TERBAEK ~!! Raja sehari untung seyhh ~!! Berarak naek kereta MINI ~! Haha ~! Untung lah .. CIK DIN ade group Kereta Mini Kan .. haha ~! Entah ape2 saye merepek ~! Hehe ~! Okay .. Sampai sini je .. Sekian ~!! 

P/S :::) Maaf ~! Entry kali ni kurang menarik ~! Kepala pening ~! Haha ~!! Muaahhhh ~!!!!


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

0 Comment:

Post a Comment