27 November 2011

Uhh ! . ! Keletihan Di Rumah Fara ! . !


Holla ~! Hip hiP HoRrayy ~!! Lalalalalaa ~!!
Uhh ~! Walaupun sangat penat .. Tapi ..........
Leza kene kuat lah nak update blog kan ... hehe
Untuk sayang2 Leza ni ~! Ehe .. Jom ~!! Crettt crett ....
 


Okay ~! Hari ni ada kenduri kat rumah Fara , (Budak sebelah meja saya kat sekolah) .. Haha ~! Hari ini Hari bahagia mereka sekeluarga .. Menerima ahli baru dalam keluarga .. Wah ~! :) Fara melangsongkan perkahwinan nye ,, Crett crett ~!! Opss ~! Maaf ~! Bukan Fara yang berkahwin .. Akak dia la ,, Comel ~! Hehe ~! Mude sangad fara kau nak kawen .. Kau punye *Ehem-ehem pon parents kau belikan ~! eh eh eh .. Jangan fiker BIRU ~! Maksod saya Baju sekolah ~! Haaa ~! hehe ~! Maaf Fara ~! Kita masih terlalu muda untuk Ber Kahwin ~!! Hehe ~!! Sayang Kau lahh ~! Sangad ~!

Uhuu ~!! Ehk korang ~! Syok gilerr Lah tadi .. Hehe ~! Saya pergi bersama Syamimi naek .. Bromm bromm ~!! Naek motorsikal lah ~! Saya  drive .. ehe .. *ape.kau.fiker.aku.tak.pandai.bawak.moto?* Hehe ~! Ingat kan nak exercise {jalan.kaki} .. Tapi .. memandangkan kami ini terlalu lah rajin kan .. So .. naek lah bromm bromm ~! Ehe .. Merempit seyh pakai baju kurung ~! Acececehh ~! Melebih nampak saya nih ~! Okay .. Continued our story .. Hehe ~! Ouch ~! Raja sehari nye .. Pergh ~! Cukup Mantap ~! Cun melecunn ~! Meh sini tengok gamba ni ~!! Lalalala ~!! :))

Yang perempuan itu akak fara .. Comel kan .. Nama die Asyikin
agaknye .. hehe ~! Comel2 .. Sweet sangad ~!

Ahaa ~!! Wah nampak seronok je kan .. Rasa tak sabar pulak nak jadi Raja Sehari .. Uhh ~! Astaghfirullah ~!! Saya baru 14 tahun .. Gatal nyaa .. Haha ~! :) Okay .. Kami sampai pukul 12.30 .. Dan balik pukul 2.30 .. Whoaa ~! Giler Kentang Lama kan ? haha ~! Standard lah .. kalau dah jumpa gang .. Bergosip lah ~! Hahaha ~! Mak Jemah ~! Lalalala ~! Haha ~! Sedang sedap2 .. syok2 kami bergosip .. Tiba-tiba akak fara datang ~!
 
       Akak Fara : Oi fara .. Kawan kau kat luar tu .. Pegi lah tengok .. >ayat.sendiri<
       Fara           : Kawan ? Sape wey ? >Da.cuak.~!Kot-kot Ehem2 die<
 
Tiba - tiba ~!!  Satu jeritan kuat kedengaran ~! Prittt priTtt ~!! " Wanah ~!!! " Ouhh ~!! Safwanah isteri Bruno Mars datang rupanya .. Haha ~! Ingatkan siapa la .. Hishh kau ni Wanah .. Buat Saspens je lah ~! Haha ~! So .. Dah alang2 si Safwanah dah ada .. algi meriah laa kami bergosip ~! Hehe ~! So .. Selama 2 jam kami kat sana .. ada lah beberapa keping gambar yang dapat di ambil ~! Ini saya tunjuk kan yeh .. Mari dekat mari dekat ~! Hehehe ~! >.<

 Saya dan Mimi ~! makan - makan ~!

 Ridhwan dan Aidil fauzi ~! Makan je korang ~!

 Ouch ~! Fara .. tuan rumah ~! Comel nye

 Hehe ~! Ini saya ~! Makan ayam ~! Nyummy ~!

 Pengantin Perempuan nak berarak ~! Agaknye ~! 

 Ahaa ~! Da sampai tempat tuju ~! Sweet kan .. :)

Ridwan ,, Saya ,, Mimi ~!! (kacau daun) hehe ..
 Ridwan dan saya ~! Kawan saja ~!

 gambar lari .. tangan sape la yang tangkap ni .. 
Fara kot .. maaf maaf ~! peewitt ,, comel ta saye ?

 Ini mata agak laen .. Haha ~! Leza leza .. :)

 Haiyapaa ~! Comel nye budak kecik ni .. KECIK ?

 Haa ~! Yang ini nanti saya cerita apa kisahnya ~!

 saudara - mara fara ,, abang cu eh ? enta la hai ,, 

 Saya . Mimi .. Wanah ~!! Anehh ~! :P

 saya .. Mimi .. Fara ~! wekkk :P hehe

 Wanah .. Fara .. Leeza .. Siape tu ? hehe

 Ouchh ~!! Cun kan gamba2 nih .. ehee .. :) ouchh .. Ade 1 gambar kat atas tadi saye ade cakap kan nak story sebab apa ,, alahhh .. gamba yang ini lah .... 
 
 
 

Hehe ~! Kenapa dengan gambar ni ,, Ouch ,.,, Mase ni tiba2 tangan tertekan button kamera ,, Haha ~! Korang Teliti betol2 gambar tu ,, ade rupa rambut hitam panjang kan ? nampak tak ? Tak ? lantak lah ~! Haha ~! tapi menarik lah gamba ini ~! Hehehehe ~! Muah3 ~!! Haha ~! Okay .. Rase nya sampai sini sahaja entry saya kali ini .. hehe .. Penat menaip ... wekkk ... :P Okay bye all ~! Muahh ~! Sayang korang ~!!


 

Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

26 November 2011

Maaf Awak ! . !



Hollaaa ~!! Crettt cRettt ~!!! Hehehe ~!!
Entry saye kali nii .. Uhhh ~!! Rase laen je ..
Jom start berstory ~!! Mak jemah da sampai ~!
Hahahahahaa ~!!! Twitt Twitt ~!! arghhhh .... Hehe ..



Uhh ~! Saya buat entry ni khas untuk awak ~!! Saya nak mintak maaf kat awak ehh ~!! ehee .. Saya tak ada niat nak buat awak sedih ~!! em .. Mesti awak2 semue tertanye - tanye kan apa yang jadi ,, Uhh ~!! Jom sama - sama tengok ni ~!! 


Okay ~!! maaf ~!! gambar dan nama terpaksa dikaburkan .. ehe ,, apa yang korang akan buat kalau orang yang kite baru je kenal mintak couple ? Ouhh ~!! *Crazy* haha ~! Walaupun muka hensem mana pon .. Tapi kalau hati budi kita tak kenal .. tak guna kan ? haha !~! Saya mencari teman hidup menerusi HATI .. Bukan PARAS RUPA ... Uhh ~!! Sewelll ~! Haha ~! Mungkin *budak ini* ingat saya layan die dengan baek .. bermakna saya boleh menerima *dia* dengan senang ~!! Uhh ~!! Tidak sama sekali ~!! Sesiape sahaje kawan saya kat FB saya layan dengan baek kalau tak buat perangai Taek dengan saya ,, Okay ?? Haha ... 


Awak ... Saya harap kita akan kawan selamanya .. Saya bukan seorang yang berperangai ,, UHH ~!! Da reject teros unfriend ~! Sorry ,, I'm not like that bebeyhh ~!! haha ~! Jodoh di tangan Tuhan kan .. hehe ,, Kalau memang kita takde jodoh .. Nak buat macam mana kan .. So .. Redhaa ,, Uhh ~!! Saya tak boleh terima awak sebab saya tak nak di permainkan .. Awak da kene tinggal dengan Awek awak .. Lepas tu dengan senang2 mintak couple dengan saye ? Hehhh ~!! Mungkin kalau dengan saya .. Awak akan buat perkara yang sama .. Dalam jangka masa yang sekejap dah jumpa pengganti baru .. HEBAD ye awak ~!! Hehh ~!! So ,, saya hanya mencintai seseorang yang SETIA pada cinta ~! Kalau tak mampu untuk setia ,, Dushh ~!! REJECTED ~!! Hahaha ~!! Okay ,, Untill this okay ,, i will write another entry next time .. love u bebeyh ~!! Capital A ~!! I will wait for you until you find a girl who had managed to win your heart ~! So ,, I will looking For a boys who can win my heart ~!! 

P/S :: Penantian Capital A selama 10 bulan .. Tidak akan saya bosan ~! Coz i love him damn much ~! 


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)

21 November 2011

3 Hari Kehidupan Ku . ! . !


Hai uols ~!! Soley Ley Soley ~!! Lalalaaa ~!!
Haha ~!! Lame dah kan Leza tak update  ..
Sory .. Bit busy laa .. Haha ~!! Biase lhaa ...
BUDAK SEKOLAH ~!!! kan ?? Hehe ~!!




Haha ~! Comel kan kami ? Hehe ~! Perasan pulak ~!
Okay ~! back to the title .. Yeahhh ~!! hahaha ~!!
3 Hari KehidupanKu .. Aik ?? Pelik je bunyi kan ?
Habes sebelum ni Leza tak hidup ke ? lalalala ~! 
Haha ~! Bukan itu maksod saye .. Aduhhh ~! 
Maksodnye .. entry kali nii Leeza nak story tentang
kehidupan Leeza selama 3 hari
Iaitu pada hari Jumaat ,, Sabtu dan Ahad ~! Hhehe ~!
Awak2 semue nak tahu ? Jomm ~!!! Lalalala :))



Jumaat ,, 18 November 2011
 Okay ! Jumaat kan last sekolah .. Haha ~! Kami bergambar sakan di sekolah ~! Tapi .. Maaf ~! Hasil gambar yang saya akan tayangkan sebentar lagi di Ciplak atau di Curi dekat Aisyah punye Facebook ~! Lalala ~!! haha ~! Tapi malangnye .. kami di suruh untuk berkumpul di dewan terbuka .. Uhh ~! Terase diri macam Orang Stupid ~! haha ~! Duduk lepak dewan terbukan ,, main BINGO ,, buat ketupat .. Haiyaa !~!! haha ~! Dapat 'snap pich' sedikit sahaja ~! Maaf awak2 semue yang Leeza sayang ~!











Okay ~! Kat atas ni sewaktu kat sekolah .. so pagi lah kan .. Hehe ~! Malam pulak saya ade aktiviti laen dengan keluarga ,, Haha ~! Actually .. Rumah uncle saye ade buat Kenduri .. haha ~! Anak die kawen lah ~! Takkan uncle saye pulak kawen .. Haha ~! :) memang sangat bosan ,, sebab malam tu saya dan abang saya yang fahmi sahaja yang pergi ,, sebab adek beradek yang laen tak balik lagi .. Haha ~! Tak syok ~! so ,, tak banyak lah gambar saya ~! Haha ~! Okay ,, Tengok Bawah ~!!! :) lalalalaaa ~!!






Sabtu ,, 19 November 2011 
 Ahaa .. Hari Sabtu pulak .. malam sahaja aktiviti kami di rumah Cik Din Mini ~! Uncle saye lah ~! Haha ~! Sebab my siblings balek rumah tengahari .. Haha ~! So ,, petang tu just lepak2 kat rumah ~! Hehe ~! For malam .. Kami 5 beradik bergambar sakan giler kentang sayang ~!! Haha ~! Sebab siblings saye jenis Pantang nampak 'PORT' agak cantek .. Fuhh ~! Penuh memory laa.. haha ~! Ni yang kami dapat snap .. tapi tak semue lah saye masuk kan eh ,, Tengok je mane yang ade ~! Haha ~! :))








Haha ~! Gila kan gamba2 kami ? Haha ~! Sorry to say la Broo .. Kitotang kalau depan kamera memang OVER ACTING ~! Laalala ~! Suke hati awak2 semue nak cakap apa .. Kami tak kacau kehidupan korang pon .. Kan ? Haha ~! lalalalalaa ~!! Okay ... Haha ~! Untuk hari Sabtu sampai sini sahaje .. Continued the next day sayang ~! Jomm ~!!!


Ahad ,, 20 November 2011
 Hehe ~! Untuk hari Ahad ,, Anak Cik Din Mini bersanding .. Haha ~! Aik ? bila pulak nikah ? Haha ~! semalam laa .. tapi saye tak sempat snap gambar .. Hehe ~! Okay ,, For that day ,, Kami dah pakai cantek2 seyh ~! Ape lagi .. Bergambar lagi banyak lah kan .. Haha ~! Series saye cakap ,, siblings saye memang perangai giler2 .. Haha ~!! Meh sini tengok ~!!! 





Ahaa .. hehh .. Ini sahaje yang saye dapat upload ~! lalalaa ~! Haha ~! Banyak sangat ~! Kan ? Haha ~! Okay ~! Saye penat sangad2 Hari Ahad tu .. Walaupun saye tak tolong apa2 .. hanya tolong MAKAN ~!! Nyumm Nyumm ~!! Patot lah gemok ~! Makan je ~! Haha ~! Suka hati ~!! ... Hehe ~! Tapi keseluruhan majlis .. TERBAEK ~!! Raja sehari untung seyhh ~!! Berarak naek kereta MINI ~! Haha ~! Untung lah .. CIK DIN ade group Kereta Mini Kan .. haha ~! Entah ape2 saye merepek ~! Hehe ~! Okay .. Sampai sini je .. Sekian ~!! 

P/S :::) Maaf ~! Entry kali ni kurang menarik ~! Kepala pening ~! Haha ~!! Muaahhhh ~!!!!


Thanks spend your time here . Do follow and leave a tag ;)